Zarzavat pentru bors

de adriana_bobu in Conserve, 23 Sep 2010 | 17040 vizualizari

 

In fiecare toamna obisnuiesc sa repet de 2-3 ori aceasta reteta care imi asigura necesarul de zarzavat pentru bors, pentru toata iarna.

 

INGREDIENTE

  • 2 Kg ardei+ gogosari
  • 1 kg rosii
  • 1 kg morcov
  • 1/2 kg patrunjel radacina
  • 2 teline potrivite sau una mare
  • 10 legaturi patrunjel, 5 legat. leustean si 2 legat. telina frunze  

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru bors:

Se curata ardeii si gogosarii de seminte si cotoare si  rosiile si se spala, dupa care se taie cubusoare mici. De asemenea se curata morcovul, patrunjelul si telina radacina si se dau prin mixer sau razatoare.Zarzavatul verde se spala bine si se taie marunt. Se amesteca toate ingredientele si rezulta un amestec minunat....Eu adaug si o lingura de sare . Apoi pun in pungute cantitatea de zarzavat necesara pentru o oala de ciorba si le bag in congelator. Iarna is ajutorul meu cel mai de pret in realizarea primului fel la masa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru bors" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bunica 1

24.09.2010, 21:08

E foarte bun ! Faceam si eu cand nu aveam congelator, acum.....

cuoco69 1

24.09.2010, 23:19

superrrrrrrrrrrr

Corinuta 1

25.09.2010, 22:21

Foarte buna idee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]