publicat la 14.10.2011
publicat la 14.10.2011
publicat la 13.10.2011
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Briose cu fulgi de ciocolata
Faina se amesteca impreuna cu praful de copt. Se mixeaza bine ouale cu zaharul, uleiul, zaharul vanilat, cu smantana si cu laptele. Se adauga faina si fulgii de ciocolata si se mixeaza pana la omogenizare. Se pune in formele de briose care au fost tapetate cu hartie si se umplu cel mult...
Mancare de fasole verde!
Fasolea se spala, se curata si se pune la fiert cu apa si putina sare, cand este fiarta se scurge de apa. In alt vas se caleste ceapa taiata cubulete si se adauga fasolea. Se prajeste pana se duce zeama, se potriveste de sare si se adauga mararul tocat marunt! Pofta buna!
Briose cu ciocolata
Se freaca margarina cu zaharul pana se topeste zaharul, se adauga oule se amesteca bine, apoi se incorporeaza faina, praful de copt si esenta si se amesteca pana cand aluatul capata consistenta unei smantani care curge. Punem hartiute in forma de briose, luam cu lingura din aluat si...
Carne de vita cu rosii
Se spala carnea si se taie cubulete apoi se pune la fiert ( sa fie acoperita de apa). Rosiile se curata si se taie cubulete. Usturoiul se piseaza. Cand incepe sa fiarba carnea se ia spuma de deasupra si apoi se adauga rosiile si sarea (dupa gust). Cand scade apa cam la jumatate se adauga...
Paine de casa
Se pune faina intr-un vas, se adauga drojdia, sarea si apa si se framanta, se adauga apa pana se dezlipeste aluatul de pe maini apoi se adauga putin ulei, se mai framanta putin si se lasa sa creasca. Se ia aluatul si se taie in 4 parti egale,. Se modeleaza sub forma de batoane. Se impletesc 2...
Tarta cu cirese
Se pune faina intr-un castron, untul rece se incorporeaza cu furculita ( nu folositi mana pentru a framanta), pana cand compozitia are aspectul unor firmituri mari de paine. Se stropeste apoi cu apa rece in care s-a diluat sarea si se amesteca cu furculita in sens circular. Aluatul se strange in...
Paine cu ou
Se taie painea felii. Intr-un vas se bate oul. In alt vas se pune laptele. Feliile de paine se dau prin lapte apoi prin ou si se prajesc in ulei pana se rumenesc. Daca doriti puteti presara zahar peste ele.
Pancakes
Se amesteca faina cu zaharul, praful de copt si cu un praf de sare. Untul se topeste, se amesteca cu laptele si cu galbenusurile de la oua si se adauga peste faina. Albusurile se bat pana se omogenizeaza apoi se adauga peste compozitie. Se pune si putina esenta de vanilie (rom) se amesteca totul...
Pizza pe felii de paine
Se unge tava cu unt, feliile de paine se trec prin lapte si apoi se aseaza in tava. Sucul de rosii se amesteca cu putina sare, piper si cimbru apoi se toarna peste paine. Se taie pieptul de curcan si pulpa de vita cubulete (cantitatea o alegeti voi), apoi se amesteca cu oul batut si cu...