CameliaR

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 27.08.2015

RETETE192
PRIETENI210
Retete / Dulciuri

Macaroane cu pesmet

In Dulciuri la 14 Oct 2015

Fiebem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.Eu nu am folosit pesmet cumparat. Am luat un pachet de biscuiti si am folosit 50 g de biscuiti.I-am sfaramat cu furculita.Am pus cele 4 linguri de ulei intr-o tigaie dam focul la minim iar dupa 1 minut am adaugat pesmetul.Dupa inca un 1 minut...

Clatite cu ciocolata

In Dulciuri la 8 Oct 2015

Trebuie sa avem untul topit inainte de a ne apuca de treaba.Intr-un castron trebuie sa batem cele 3 oua cu praful de sare si cu 3 lingurite de esenta de vanilie.Peste amestecul de oua trebuie sa amestecam faina treptat.Eu am pus cate o lingura pana acum incorporat toata faina.Daca se intareste...

Prajitura cu zmeura si ciocolata

In Dulciuri la 2 Oct 2015

Blat: Fierbem apa si o amestecam cu cele 90 g de cacao pana se omogenizeaza. O lasam la racit. Amestecam faina cu praful de copt, zaharul, praful de sare si bicarbonatul. Mixam usor ouale cu uleiul, esenta de vanilie si iaurtul. Turnam amestecul peste  crema de cacao si omogenizam. Apoi...

Gris cu lapte si dulceata

In Dulciuri la 30 Sep 2015

Intr-o oala fierbem laptele cu cele 6 linguri de zahar,praful de sare si cele trei lingurite de esenta.Atunci cand laptele incepe sa fiarba adaugam cele 100 g de gris,presarandu-l in ploaie si amestecam continuu.Dam focul mic si amestecam timp de 15 minute.Dupa ce trec cele 15 minute luam oala de...

Clatite pufoase reteta cu miere si nuci

In Dulciuri la 22 Sep 2015

Clatite pufoase reteta Pentru inceput amestecam ingredientele uscate(faina,zahar,sare praf de copt,jumatate lingurita de sare). Separam albusul de galbenus si apoi batem albusul spuma.Mixam intr-un vas galbenusurile,laptele,esenta de vanilie si untul.Apoi turnam amestecul de galbenus cu lapte...

Cheesecake cu sos de pere

In Dulciuri la 21 Sep 2015

Pentru inceput ungem o tava rotunda de tort cu unt.Incingem cuptorul la 200 grade C.Trebuie sa sfaramam biscuitii fin. Amestecam untul si scortisoara cu biscuitii.Omogenizam bine.Pentru crema amestecam branza de vaci,branza crema,cele 5 oua,zaharul vanilat,praful de copt,amidonul si coaja de...

Cheesecake cu dulceata de visine

In Dulciuri la 16 Sep 2015

Pentru inceput ungem o tava rotunda de tort cu unt.Incingem cuptorul la 200 grade C.Trebuie sa sfaramam biscuitii fin. Amestecam untul si scortisoara cu biscuitii.Omogenizam bine.Pentru crema amestecam branza de vaci,branza crema,cele 10 oua,zaharul vanilat,praful de copt,amidonul si coaja de...

Cheesecake cu sos de mere

In Dulciuri la 15 Sep 2015

Pentru inceput ungem o tava rotunda de tort cu unt.Incingem cuptorul la 200 grade C.Trebuie sa sfaramam biscuitii fin. Amestecam untul si scortisoara cu biscuitii.Omogenizam bine.Pentru crema amestecam branza de vaci,branza crema,cele 10 oua,zaharul vanilat,praful de copt,amidonul si coaja de...

Prajitura pufoasa cu crema de lamaie

In Dulciuri la 10 Sep 2015

Prima data vom pregati blatul. Ouale se separa iar albusul se bate spuma cu zaharul.Galbenusurile se mixeaza cu praful de copt stins in otet intr-un bol mare iar apoi adaugam albusurile spuma si faina treptat amestecata cu praful de sare.Se amesteca compozitia iar apoi se toarna intr-o tava...

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afine

In Dulciuri la 9 Sep 2015

Reteta de preparare a papanasilor Pentru inceput trebuie sa amestecam intr-un castron branza cu zaharul bourbon, scortisoara macinata, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt. Cu o furculita omogenizam compozitia iar apoi adaugam oul. Se omogenizeaza si oul cu branza dupa care punem...

Briose pufoase cu zmeura

In Dulciuri la 27 Aug 2015

Pentru crema o sa folosim ultimile 3 ingrediente. Topim la bain-marie ciocolata alba peste care turnam frisca, iar cand acestea s-au topit si omogenizat luam de la bain-marin si adaugam untul.Amestecam incet pana se topeste. Aici ar fi trebuit sa o punem la frigider timp de 1-2 h. Eu nu am avut...

Prajitura cu cirese

In Dulciuri la 27 Aug 2015

Albusurile se bat cu un praf de sare pana se intaresc iar apoi se pun 4 linguri de zahar si amestec. Procedez astfel pana termin cele 18 linguri de zahar. Apoi pun galbenusurile si mixez bine dupa care torn uleiul. Amestecam pana obtinem omogenitate. Urmatorul pas consta in punerea fainii...

Afisate 91 - 102 din 102 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]