publicat la 18.12.2015
publicat la 18.12.2015
publicat la 18.12.2015
Daca nu iti analizezi deciziile, vei repeta greselile. Daca le vei analiza, vei gasi alte cai de a gresi. Morala: nu mai analiza atat de mult, fa cum simti!
Bucataras.ro
[email protected]
Omleta cu telemea de oaie si muschi file
Am bătut ouăle bine-bine cu furculiţa ... am adăugat telemeaua rasă si muschiul file pe care l-am rupt cu mâna bucăţi (eu am avut feliat, deci a fost mult mai usor de rupt). Am pus o tigaie cu ulei la încins, am adăugat amestecul de ouă, am dat focul mic şi am pus...
Jumari de ou cu sunca si telemea
Am pus la calit in putin ulei sunca taiata bucati mici. Intr-un castron am pus cele 3 oua pe care le-am batut putin cu o furculita, apoi am adaugat branza data prin razatoare. Am pus amestecul peste sunca prajita (daca este nevoie aruncati surplusul de ulei/grasime), si am amestecat cu o paleta....
Omleta cu carnat si branza burduf
Am pus la călit cârnaţii, fără ai lăsa să se ardă. Separat am batut bine 3 ouă, adăugând brânza de burduf tăiată bucăţi. Am pus amestecul de ouă peste cârnaţi, am pus capac şi am lăsat câteva minute, până a fost gata. Am servit...
Bulz
Pentru început am călit un pic kaiserul, iar când s-a rumenit un pic l-am scos şi l-am lăsat deoparte. Am făcut o mămăligă mai moale din apă, sare, ulei şi mălai. Într-un vas de yena uns cu unt, am pus un strat de mămăligă, deasupra am presărat telemea de...
Jumari de ou cu ceapa si marar
Am tocat mărunt cepa şi am pus-o la călit în puţin ulei. Când şi-a schimbat culoarea am pus mărarul, spălat bine şi tocat şi acesta mărunt. Am amestecat bine.. am lăsat puţin să se călească mărarul, apoi am adăugat ouăle bătute. Am...
Rulada de porc aromatizata
Fleica curatata de grasime, se sareaza si se pipereaza, si se lasa cca jumatate de ora la frigider. Ghimbirul si usturoiul se dau prin razatoarea mica. Boia, cimbru si foaia de dafin pisata, se amesteca. Se freaca bucata de carne cu condimentele amestecate si cu usturoiul si ghimbirul rase. Se...