alldaycooking

1

Bucataras
incepator

Sag

Bucataras din 08.04.2011

RETETE162
PRIETENI142
Retete / Dulciuri

Prajitura cu branza dulce si bezea

In Prajituri la 21 Dec 2011

Din ingredientele mentionate pentru coca am facut un aluat elastic pe care l-am intins si l-am asezat intr-o tava peste hartia de copt. Branza dulce am amestecat-o cu ouale, zaharul vanilat si fructoza. Am mixat foarte bine crema de branza, apoi am adaugat stafidele si am amestecat din nou...

Tort cu gutui si crema de branza dulce

In Dulciuri la 11 Dec 2011

Pentru pandispan am frecat ouale cu fructoza, am adaugat uleiul si am amestecat pana la omogenizare. Ulterior am pus lapte si am amestecat foarte bine, am pus fulgii de grau si faina cu praful de copt si am omogenizat compozitia. Aam copt la 170 de grade Celsius pandispanul pentru aproximativ 15...

Tort cu ciocolata si fructe de padure

In Torturi la 6 Dec 2011

Ciocolata neagra si ciocolata cu lapte le-am rupt bucatele si le-am pus impreuna cu laptele si untul la topit in cuptorul cu microunde (2 minute la putere maxima). Am omogenizat crema de ciocolata, am adaugat cacao, faina si praful de copt si am amestecat din nou. Aceasta compozitie am impartit-o...

Prajitura cu ciocolata si mandarine

In Dulciuri la 1 Dec 2011

Ciocolata cu lapte am rupt-o bucatele si am pus-o intr-un castron impreuna cu cele 4 linguri de mascarpone. Am incalzit ciocolata si mascarponele in cuptorul cu microunde, timp de 1 minut la putere maxima. Cand am scos din cuptor ciocolata nu era complet topita, dar am amestecat pana cand am...

Panettone cu crema de branza si fruct kaki

In Prajituri la 1 Noi 2011

Gelatina am hidratat-o in 150 ml apa, apoi am incalzit-o fara a ajunge la punctul de fierbere. Am lasat sa se raceasca gelatina. Branza de vaci am amestecat-o cu iaurtul si mierea, am mixat-o foarte bine pentru a obtine o crema cat mai fina, am adaugat apoi 1/2 din gelatina topita si am mixat...

Desert cu mere caramelizate si biscuiti

In Dulciuri la 30 Oct 2011

Stafidele le-am pus intr-un pahar cu apa calduta sa se hidrateze. Merele le-am curatat de coaja si le-am taiat cubulete pe care le-am adaugat la fructoza caramelizata. Am lasat in continuare pe foc tigaia cu mere pana cand sucul lasat de acestea s-a redus foarte mult. La sfarsit am adaugat...

Galuste cu branza de vaci si stafide

In Dulciuri la 28 Iun 2011

Ouale le-am batut spuma, am adaugat grisul si am omogenizat compozitia. Branza zdrobita cu furculita am adaugat-o peste oua, am pus si stafidele si am amestecat foarte bine. Am pus la fiert o oala cu apa. Am modelat bile din compozitia de branza si le-am tavalit prin faina. Am pus bilele in apa...

Aspic cu mar

In Dulciuri la 11 Mai 2011

Am pus la fiert un pahar de apa impreuna cu fructoza. Merele le-am curatat, am scos semintele si le-am taiat felii. In apa fierbinte am adaugat mere si am stors imediat lamaia peste mere. Am adaugat apa in asa fel incat merele sa fie acoperite de apa. Am adaugat bucatele de fructe deshidratate...

Jeleu de banane si capsuni

In Dulciuri la 5 Mai 2011

Bananele se paseaza si se amesteca cu sucul de lamaie. Se mixeaza apoi cu iaurtul de baut si smantana  pentru a se obtine un piure fin. Gelatina se incalzeste in 100 ml apa, fara a nu se fierbe si se toarna peste piure-ul de banane. Se aseaza intr-o tava si se lasa la frigider peste noapte....

Piersici cu mascarpone

In Dulciuri la 3 Mai 2011

Piersicile au fost feliate. Am oprit 4 feliute pentru decor, restul le-am pus la fiert cu foarte putina apa. Cand au fost usor moi, le-am luat de pe foc si le-am mixat pentru a obtine un piure fin. Mascarponele l-am amestecat cu mierea, omogizand foarte bine compozitia. Piscoturile le-am rupt...

Compot de mere

In Dulciuri la 2 Mai 2011

Merele le-am spalat bine si am taiat 8 felii din fiecare mar. Am pus la fiert merele cu putina apa (nu le acoperea complet), betisorul de scortisoara, cuisoare si ghimbir. Am acoperit oala cu un capac. Cand merele erau moi, le-am scos pe o farfurie si am lasat sosul sa mai scada....

Reteta de preparare a papanasilor

In Dulciuri la 1 Mai 2011

Reteta de preparare a papanasilor Am omogenizat branza de vaci cu smantana, oul, bicarbonatul de sodiu si zaharul vanilat, apoi am adaugat 5 linguri de faina. In functie de consistenta compozitiei poate este necesar sa se mai adauge putina faina. Cu ajutorul unei linguri am luat din...

Prajitura cu branza dulce

In Prajituri la 28 Apr 2011

Branza am mixat-o bine impreuna cu smantana, ouale si fructoza pentru a obtine o compozitie cat mai fina. La sfarsit am adaugat faina, grisul, praful de copt si zaharul vanilat. Am turnat compozitia intr-o tava de silicon (nu a fost nevoie sa o ung cu nimic) si am dat la cuptor la 200 grade...

Floricele din aluat de paine

In Dulciuri la 21 Apr 2011

Intr-un castron mare am pus faina si am facut o depresiune in mijlocul acesteia, unde am pus drojdia. Aproximativ 150 ml apa calduta am folosit pentru a dizolva drojdia si fructoza. Am lasat drojdia aproximativ 10 minute, pana au inceput sa apara basicute la suprafata acesteia. Pe marginea...

Ananas cu sos caramel

In Dulciuri la 20 Apr 2011

Ananasul se curata si se feliaza. Intr-o tigaie am presarat fructoza si am lasat la foc mic pentru a se carameliza. In momentul cand fructoza s-a topit fara a incepe sa se inchida la culoare, am adaugat ananasul. Am lasat fiecare felie de ananas cate 3 minute pe fiecare parte sa se inmoaie putin....

Tort cu ciocolata

In Dulciuri la 16 Apr 2011

Cele 3 oua le-am batut ca pentru omleta. Ciocolata am topit-o in microunde impreuna cu smantana si am lasat-o sa se raceasca putin apoi am amestecat-o cu ouale, fructoza, bicarbonat si faina. Am turnat compozitia intr-o tava imbracata cu hartie de copt. Am lasat blatul sa se coaca la 170 grade...

Para cu mascarpone si jeleu de portocala

In Dulciuri la 12 Apr 2011

Para am taiat-o in jumatate si am asezat-o intr-o tava termorezistenta. Am presarat putina scortisoara si am adaugat cateva cubulete mici de unt pe cele 2 jumatati de para. Le-am uitat putin cam mult in cuptor, in principiu ar fi suficient 20 de minute la 170 grade Celsius. Pentru jeleu am...

Afisate 61 - 77 din 77 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]