Bucataras Diana

4

Bucataras
grozav

com. Copaceni, jud. Ilfov

Bucataras din 18.04.2015

RETETE205
PRIETENI332
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de inimi si pipote

In Ciorbe la 3 Apr 2019

Spalam pipotele, inimile si spinarile de pui si le punem la fiert. Intre timp pregatim legumele. Curatam si taiem cartofii, ardeii si dovlecelul cubulete, radem morcovii, telina si pastarnacul. Tocam ceapa si prazul marunt. Dupa ce spumuim bine carnea, adaugam sare si lasam sa dea intr-un...

Supa crema de andive

In Supe la 24 Mar 2018

Punem sfecla la copt. Spalam andivele, curațăm primele frunze, scobim cotorul si punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Taiem prazul in bucati de circa 5 cm, curatam usturoiul si il tocam marunt. Dupa ce s-a copt si racorit sfecla, o taiem cuburi. Dupa ce scurgem andivele,...

Ciorba radauteana de rata si pui

In Ciorbe la 24 Mar 2018

Spalam rata si pieptul de pui si le punem la fiert. Spumuim din cand in cand. Curatam telina,morcovul si ceapa. Taiem morcovul si telina bucati, iar ceapa o lasam intreaga. Dupa ce nu mai iese spuma, adaugam bucatile de morcovi si telina si ceapa intreaga. Cand sunt fierte carnea si legumele, le...

Supa crema de ardei copti cu kaizer de casa si crutoane

In Supe la 28 Ian 2017

    Eu am avut ardei copti la congelator. I-am decongelat, i-am curatat de seminte si cotoare si i-am taiat fasii. Apoi am pregatit restul legumelor: am tocat morcovii, apio si ceapa (mirepoix), cubulete, cartofii i-am taiat cuburi, usturoiul l-am curatat si feliat. Am pus la...

Ciorba de porc acrita cu zeama de varza

In Ciorbe la 27 Dec 2016

Spalam oasele si le punem la fiert, spumunind de cate ori este cazul. Pregatim legumele: radem morcovii, pastarnacul si telina, tocam ceapa si prazul, taiem ardeiul cubulete (am avut congelat), cartofii, dovlecelul si napii le taiem cubulete mai mari, varza o tocam fideluta. Cand sunt fierte...

Ciorba de ardei umpluti

In Ciorbe la 13 Dec 2016

Spalam oasele de vita si le punem la fiert, avand grija sa spumuim des. Cat fierb oasele, pregatim legumele si compozitia de carne tocata. Curatam si radem morcovii si telina, tocam marunt prazul si ceapa. Am avut ardeii cubulete, patrunjelul si ardeii pentru umplut congelati, asa ca doar i-am...

Ciorba de rata si pui cu zer

In Ciorbe la 24 Noi 2016

 Spalam carnea si o punem la fiert. Intre timp, pregatim legumele, le curatam si le tocam in forma dorita (sau le dam pe razatoare). Dupa ce spumuim bine carnea, adaugam apa rece (daca este cazul) si sare. Dupa ce a fiert carnea, o scoatem din supa, o lasam sa se racoreasca si dupa aceea o...

Supa crema de conopida si ciuperci brune

In Supe la 19 Noi 2016

    Fierbem conopida in apa cu sare. Separat fierbem cartofii, feniculul si pastarnacul, taiate cuburi, rondele, etc. Intre timp, tocam usturoiul, prazul si ciupercile si incingem o tigaie cu putin ulei. Calim 2-3 minute prazul si usturoiul, apoi adaugam si ciupercile. Le tinem...

Ciorba de pui acrita cu zer din lapte de capra

In Ciorbe la 28 Oct 2016

Punem tacamurile la fiert si intre timp pregatim legumele: le curatam si le taiem cubulete. Dupa ce spumuim bine adaugam o lingura de sare, mai tinem pe foc cateva minute apoi scoatem carnea, o lasam sa se racoreasca un pic si o desfacem de pe oase, spre deliciul celor 7 pisici ale mele :). Punem...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 06.01.2022

Desert budinca reciclata

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Daca azi toate par sa-ti mearga struna, sigur ai uitat sa iei ceva in calcul.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]