publicat la 20.12.2019
publicat la 22.06.2019
publicat la 20.06.2019
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Fasole cavalereasca
Se curata ceaspa, se spala si se taie solzisori. Intr-un vas potrivit se pune uleiul si se adauga ceapa taiata, lasandu-se la prajit, la foc potrivit, pana cand devine translucida. Costita sau slaninuta se taie in fasii subtiri si se adauga peste ceapa. Cand costita este frumos...
Varza noua tuguiata calita
Tocam varza cat putem de fin. Varza tocata se freaca cu putina sare si o punem intr-o cratita incapatoare pentru cantitatea de varza tocata. Separat se pune uleiul la incins, peste care se adauga fleica taiata in bucati de 4-5 cm. Cand fleica s-a rumenit, o scoatem intr-un castron....