A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cocktail fara alcool cu Piersici

Postat de: Adi_Caradeanu in Cocktail

Spalati bine ingredientele Curatati piersicile de simburi Adaugati in pahar lime-ul taiat in bucati mici cu o lingurita zahar apoi zdrobiti lime-ul cu un pisalog...Citeste continuarea

Cupola cu crema de iaurt,...

Postat de: marcelalidia22 in Torturi

Se taie un disc dintr-o Colomba ( cozonac italian ) de grosimea de 1,5 cm. Se amesteca mascarponele cu zaharul si iaurtul natur impreuna. Se da apoi la rece timp de 30 minute  ca sa se nu...Citeste continuarea

Castraveti bulgaresti reteta

Postat de: AlexandraOrdean in Muraturi

Spalati bine castraveciorii. Pe fundul borcanului asezati cimbru si marar. Asezam castraveciorii....morcovii taiati rondele si usturoiul. Intr-o oala punem...Citeste continuarea

Chiftelute de dovlecei cu quinoa

Postat de: andaoana in Mancaruri de legume

Dovleceii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea mica . Ii presaram cu sare (nu foarte multa ) si ii lasam sa stea cam 30 minute . Ceapa, usturoiul si mararul le curatam si le spalam bine...Citeste continuarea

Chec cu coacaze negre

Postat de: randia in Dulciuri

Freaca untul cu zaharul. Incorporeaza galbenusurile pe rand, unul cate unul. Adauga si esenta. Amesteca faina cu praful de copt si adauga in compozitie, alternand cu laptele. Bate...Citeste continuarea

Chec cu nuca si visine

Postat de: andaoana in Prajituri

Pregatim o tava de chec de 30 cm lungime si 10 cm latime . Pornim cuptorul la 180 grade Intr-un vas spargem ouale si le batem cu mixerul impreuna cu zaharul pana cand isi schimba culoarea si...Citeste continuarea

Ciorba de gulii cu perisoare afumate

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Legumele se curata si spala . Ceapa tocata marunt se pune la calit impreuna cu kapia , gulia si morcovul taiate cuburi . Sarati si adugati jumatate din marar tocat + 2 litrii...Citeste continuarea

Ciorba de pastai cu sunca...

Postat de: reisnaor_2006 in Supe/Ciorbe

       Primul lucru pe care il facem este sa curatam pastaile de varfuri si codite, eventual si de atele de pe margine. Rupem pastaile in 2 sau bucati. Curatam...Citeste continuarea

Chiftelute marinate

Postat de: gicuta69 in Mancaruri cu carne

Mod de preparare chiftelute: Carnea tocata se pune intr-un castron si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat pe razatoarea mica,oul, pesmetul si mararul. Omogenizam si condimentam cu sare, piper si...Citeste continuarea

Ciorba de dovlecei de post

Postat de: licurici_lra in Ciorbe

Dovlecelul l-am curatat de coaja si de seminte, apoi l-am taiat in bucati. Ceapa am tocat-o marunt, morcovii rondele, iar ardeiul bastonase mici. Am pus legumele in putin ulei...Citeste continuarea

Ciorba de vara cu scarita afumata

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Legumele se curata si se spala cu apa rece. Punem 3 linguri de ulei in oala, adaugam ceapa tocata, ardeiul taiat fasii, morcovul taiat rondele, boabele de piper si cele de mustar si foaia de...Citeste continuarea

Chiftele din carne cu dovlecel si...

Postat de: Valclaudia in Porc

Carnea tocata se pune intr-un vas incapator, peste care adaugam oul, dovlecelul si morcovul trecute prin razatoarea si scurse bine de apa lasata. Adaugam sare si piper dupa gust, patrunjelul...Citeste continuarea

CIORBA DE ARDEI UMPLUTI

Postat de: AlexandraOrdean in Ciorbe

Scoatem cotorul din ardei, cu grija sa nu ii rupem SI SPALAM BINE Intr-un bol punem carnea tocata, orezul si 2 cepe tocate marunt, sare si piper. Omogenizam. Umplem...Citeste continuarea

Ceafa de porc la cuptor

Postat de: rocsi_1612 in Porc

Spalam carnea, o stergem cu un servetel, apoi o taiem felii potrivit de groase. Ceapa verde o curata, cozile le taiem rondele, iar partea alba bucati potrivite. Decojim morcovul, il taiem rondele....Citeste continuarea

Chec din albusuri

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Chec cu stafide si rahat : Albusurile cu un praf de sare se bat spuma tare,se adauga zaharul si se bate pana se obtine o bezea tare.Apoi adaugam uleiul si vanilia,amestecam usor pana se...Citeste continuarea

Ciorba de rosii

Postat de: Moni_alex in Supe/Ciorbe

Se curata ceapa si morcovii, se taie marunt si se pun intr-o oala la inabusit cu uleiul si un pahar de apa. Intre timp, rosiile se lasa putin in apa fierbinte pentru a se decoji mai usor, se...Citeste continuarea

Coronita cu ciocolata si nuca

Postat de: daniastefania in Prajituri

Cernem faina intr-un vas si facem o gropita in mijloc, unde punem drojdia dizolvata in apa calduta. Lasam sa se activeze drojdia, apoi adaugam restul ingredientelor. Framantam alutul pana devine...Citeste continuarea

Ciuspais de dovlecei

Postat de: margo in Aperitive / Garnituri

 Dovleceii se curata de coaja si de seminte,daca e cazul.Se dau pe razatoarea mare,se sareaza si se lasa catava minute sa stea,pentru a lasa zeama. Ceapa se taie marunt si se caleste in...Citeste continuarea

Cocktail de fructe

Postat de: licurici_lra in Cocktail

Am scos samburii de la cirese si visine, iar mango l-am taiat bucatele. Am pus in blender fructele, gheata si apa minerala, am amestecat 1 min. Am decorat cu menta proaspata...Citeste continuarea

ciorba radauteana

Postat de: madab in Ciorbe

Intr-o oala  se pune la fiert pieptul de pui Si boabele de piper. Cand este fiert se scoate din acea apa si se lasa la racit. Se curata legume si se pun 3 morcovi la fiert impreuna cu...Citeste continuarea

Cappuccino Freddo French Vanilla

Postat de: Adi_Caradeanu in Cafea

Preparati un espresso, eu am folosit Brevill Prima Latte Introduceti toate ingredientele in shaker si agitati puternic Adaugati in pahar  3 - 4 cuburi de gheata...Citeste continuarea

Cocktail cu Cafea si Lichior de...

Postat de: Adi_Caradeanu in Cocktail

Preparati un espresso , eu am folosit Brevill Prima Latte  Turnati toate ingredientele intr-un shaker alaturi de gheata cuburi Shake-uiti ingredientele puternic apoi...Citeste continuarea

Cheesecake cu ciocolata si cirese

Postat de: privatelaura in Torturi

In cuva robotului de macinat sau tocator electric sau rasnita (ce aveti) rasturnam biscuitii. Untul si laptele le punem pe foc, cat sa se topeasca untul. Amestecam sa se omogenizeze. Macinam...Citeste continuarea

Clatite dospite cu crema de zmeura...

Postat de: daniastefania in Prajituri

Vom incepe cu aluatul pentru clatite. Dizolvam drojdia impreuna cu zaharul in putin lapte. Lasam sa se activeze drojdia si sa se umfle. Adaugam faina cernuta, praful de sare, esenta de vanilie si...Citeste continuarea

Cartofi noi cu pulpe de pui la...

Postat de: daniastefania in Pui

Incepem prin a face sosul. Spalam rosiile si le blenduim, apoi le dam prin strecuratoare sa scapam de seminte si coaja. Curatam ceapa, telina, merele si ardeii si le blenduim. Punem toate legumele...Citeste continuarea

Cocktail cu zmeura si gin

Postat de: Adi_Caradeanu in Cocktail

Spalati bine zmeura Introduceti ingredientele in blenderul Oster Reversible si tineti apasat pe functia puls pana se zdrobeste gheata Decorati paharul cu zmeura Citeste continuarea

Cartofi la tigaie

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert intregi cu putina sare pentru circa 20 minute. Se scot din apa, se lasa putin sa se raceasca si se taie felii mai grosute. Ceapa se toaca...Citeste continuarea

Ciorba cu dovlecel si ou

Postat de: caroline in Ciorbe

Morcovii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem mai intai in doua pe lungime si apoi feliem in felii potrivit de groase.  Ceapa o curatam, o spalam . Partea alba o tocam marunt iar cea...Citeste continuarea

Cartofi cu kaizer si ardei gras

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata de coaja,se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare pentru circa 15 minute.(nu trebuie sa se sfarame). Ceapa se toaca solzisori,se pune in putin ulei de masline la...Citeste continuarea

Ceafa de porc in tigaie grill

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Feliile de carne se clatesc in apa rece,se sterg cu un prosop de bucatarie(de hartie),se condimenteaza pe ambele parti cu piper si ghimbir praf,se cresteaza putin(erau prea groase...Citeste continuarea

Cremă de brânză cu ceapă verde,...

Postat de: ela2015 in Aperitive / Garnituri

Într-un bol încăpător punem brânza pe care o desfacem uşor cu ajutorul unei linguri sau furculiţe. Brânza trebuie să aibe o consistenţă cremoasă. Dacă e prea aspra...Citeste continuarea

Cum se face crema de lamaie verde-...

Postat de: Oana in Dulciuri

Amestecati intr-o craticioara ouale cu galbenusurile, zaharul, zeama de la cele trei lamai verzi si coaja rasa de la doua lamai Puneti craticioara pe foc, la...Citeste continuarea

Chiftelute de dovlecei cu porumb...

Postat de: Criss in Aperitive / Garnituri

Dovlecelul se curata de coaja, se indeparteaza miezul cu seminte, apoi se rade pe razatoarea mare. Se presara sare peste ei si se lasa sa stea 10 minute, timp in care vor lasa destul de multa apa....Citeste continuarea

Ceafa de porc la gratar cu piure si...

Postat de: AlexandraOrdean in Porc

Spalam bine bucatile de carne, le asezonam cu sare si piper, le lasam la marinat pt 1-2 ore. Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare aprox 20-25 minute....Citeste continuarea

Ciocanele in crusta de sos si...

Postat de: Valclaudia in Pui

Ciocanelele se spala si li se indeparteaza pielea. Le clatim din nou,apoi le tamponam cu srvetele de bucatarie sa scapam de apa in exces. Preincalzim cuptorul la 185 grade. Tapetam cu...Citeste continuarea

Chiftelute de dovlecei

Postat de: poa in Aperitive / Garnituri

Se curata dovleceii, se spala, se rad pe razatoarea mare, apoi se sareaza si se lasa sa stea aproximativ 30 minute pentru a iesi apa din ei. Se curata cartofii de coaja, se spala si apoi se rad...Citeste continuarea

Ciorba de vara

Postat de: ralu_ca in Ciorbe

In oala, am pus uleiul, apoi am pus la calit ceapa tocata si morcovul taiat rondele subtiri, pentru cateva minute. Am turnat peste ele, zarzavatul, am amestecat, apoi am turnat apa, cam jumatate...Citeste continuarea

Cartofi noi gratinati cu muschiulet...

Postat de: ralu_ca in Porc

Cartofii i-am spalat bine, apoi i-am fiert pentru 15 minute. In vasul roman, uns cu unt, am pus cartofii si printre ei, feliile de muschiulet de porc, am condimentat de sare, piper, busuioc si...Citeste continuarea

Crochete de orez cu branza

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron puneti orezul fiert, ceapa taiata rondele, usturoiul taiat marunt, oul, branza, cascavalul, sare si piper.   Amestecatti totul bine si dati la frigider pentru o ora.  ...Citeste continuarea

Chec cu mere

Postat de: stefy_a in Dulciuri

- albusurile se separa de galbenusuri - albusurile se bat spuma ca de bezea, cu zaharul, adaugat treptat - separat galbenusurile se amesteca cu uleiul, si peste ele se...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert cu tot cu coaja in apa rece cu sare.Fierbem aproximativ 20 minute. Cand au fiert ii scoatem din apa si ii lasam sa se racoreasca.Cat sa putem sa ii...Citeste continuarea

Ciorba de loboda cu măcriș

Postat de: cristinutanicolita in Ciorbe

Frunzele de loboda și măcriș se spală. Ceapa și morcovul se curata, se spală și se taie. Într-o oala punem totul la fiert, adăugăm sare și pisatura. Când este totul...Citeste continuarea

Clătite cu nutella

Postat de: gabitsa in Dulciuri

Am mixat laptele împreună cu ouăle ,zahărul vanilat, praful de copt și esențele.După ce am amestecat toate ingredientele am adăugat făina treptat,până compoziția noastră are...Citeste continuarea

Ciorba de gaina cu smantana

Postat de: cristeena20 in Supe/Ciorbe

Pentru aceasta ciorba am ales carnea de gaina de casa, care e deosebit de gustoasa, desi ia mult timp la fierbere. Din acest motiv eu am pus-o la fiert in oala cu presiune (cucta) sa fiarba in apa...Citeste continuarea

Chiftele de ton cu porumb dulce si...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Amestecam intr-un bol boabele de porumb bine scurse de lichid, fileul de ton scurs, dar usor uns si stropit cu zeama de lamaie, ceapa rosie taiata solzisori si ouale de prepelita. Presaram...Citeste continuarea

Covrigi de casa, cu seminte

Postat de: privatelaura in Sandvisuri

Intr-un castron, cernem faina si facem un locas in mijloc. Intr-o cana mare, faramitam drojdia, adaugam sare, zahar, apoi laptele caldut. Lasam deoparte aproximativ 7-8 minute. Pregatim...Citeste continuarea

Cartofi noi gratinati

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Decojim cartofii, ii spalam si ii taiem pe jumatate. Daca sunt micuti ii lasati intregi. Ii punem intr-o cratita cu apa, putina sare si ii fierbem 15 minute, din momentul in care incep sa...Citeste continuarea

Ciorba de dovlecel

Postat de: Pungasa_Rogue in Ciorbe

Se curata morcovul de coaja si se spala. Se curata ardeiul de seminte si se spala; Se curata ceapa de foi si se spala. Legumele se pun la fiert in circa 400 ml apa impreuna cu uleiul si...Citeste continuarea

Conopida pane cu iaurt

Postat de: daniastefania in Aperitive / Garnituri

Se spala conopida, se taie bucatele si se fierbe in apa cu sare. Apoi se scurge si se paseaza cu furculita. Intr-un vas se bat ouale cu faina, iaurtul, praful de copt, sare si piper. Se mai adauga...Citeste continuarea

Ciorba de loboda

Postat de: Pungasa_Rogue in Ciorbe

Se curata ceapa de foi, se spala si se taie marunt. Se curata morcovul de coaja si se spala. Se curata ardeiul de seminte, se spala si se taie cubulete. Se pun legumele la fiert in circa...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]