Chiftele din piept de pui si legume
Postat de: daniastefania in Aperitive / GarnituriPunem pieptul de pui la fiert in apa cu sare, apoi lasam sa se raceasca. Daca faceti supa de pui, puteti folosi pieptul fiert din supa, cum am facut si eu. Morcovii ii curatam , ii spalam si ii...Citeste continuarea
Ciuperci calite cu ardei la tigaie
Postat de: Valclaudia in Mancaruri de postCuratam ciupecile, le taiem felii si le palam sub jet de apa. Ardeii curatati si spalati se taie fasii, apoi se calesc in putin ulei de masline cca 2 minute. Adaugam in tigaie ciupercile...Citeste continuarea
Chec aperitiv cu morcov
Postat de: ela2015 in Aperitive / GarnituriÎntr-un bol înalt spargem ouăle şi le batem uşor. Radem morcovul şi caşcavalul pe răzătoarea fină. Începem să le adăugăm alternativ peste ouă, amestecând...Citeste continuarea
Chec rapid
Postat de: cris2711 in DulciuriIntr-un castron de marime mijlocie se mixeaza galbenusurile impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Cand au o culoare de galben deschis se adauga uleiul si apa, rand pe rand pana se...Citeste continuarea
Clatite finlandeze la cuptor, fara...
Postat de: robert_badica in DulciuriMai intai punem intr-un bol incapator urmatoarele ingrediente: ouale sparte, laptele, sare, zaharul green sugar si coaja de lamaie. Amestecam pana ce se omogenizeaza compozitia. Adaugam treptat...Citeste continuarea
Cornuri pufoase cu gem de cirese
Postat de: caroline in DulciuriPunem intr-un pahar drojdia uscata, zaharul,150 ml lapte caldut si 2-3 linguri cu faina. Amestecam usor si lasam la dospit circa 10 minute. Pana ce drojdia s-a umflat si a facut spuma. ...Citeste continuarea
Cartofi noi copti cu sunca si seminte
Postat de: mihaelar63 in Aperitive / GarnituriCartofii noi se curata bine cu un buretel de vase pe care-l folositi doar in acest scop . Spalati patrunjelul verde. Spalati cartofii si ii puneti la fiert ina pa cu sare si...Citeste continuarea
Ciulama de pui
Postat de: Bucataras in PuiTransam puiul si-l punem la fiert intr-un litru si jumatate de apa. Intre timp curatam si taiem legumele. Dupa ce luam spuma de la carne adaugam legumele in supa, dam un praf de sare si le lasam...Citeste continuarea
Cheesecake cu crema de mascarpone...
Postat de: Catalinaflorea in DulciuriMascarponele se amesteca cu nutella si frisca. Biscuitii se macina si se amesteca cu untul topit si se pun intr-un borcan;apasati bine cu o lingura. Se pune peste jumatate din crema,briosa...Citeste continuarea
Cannelloni alla Bolognese cu sos...
Postat de: momo121 in CannelloniPentru inceput pregatim sosul bolognese: Intr-o tigaie punem uleiul, iar cand s-a incins punem ceapa si morcovul taiate marunt, apoi peste legume am pus carnea, am amestecat pana s-a patruns...Citeste continuarea
Chec pufos cu cirese
Postat de: reisnaor_2006 in PrajituriIntr-un bol se mixeaza ouale cu zahar, se adauga uleiul, laptele, zaharul vanilat si praful de copt. Se mixeaza cca 3 minute, pana obtinem o compozitie omogena....Citeste continuarea
Caramel sarat
Postat de: Catalinaflorea in DulciuriZaharul se pune la "ars" intr-o cratita inalta. Se invarte din cand in cand fara sa se amestece cu lingura (aveti grija sa nu il ardeti); cand zaharul e caramelizat si lichid se pune...Citeste continuarea
Chiftele de ton cu sos de iaurt
Postat de: merisor67 in Aperitive / GarnituriDesfacem conservele si transferam continutul intr-o sita, pentru a se scurge bine de lichid. Apoi transferam bucatile de ton intr-un bol si adaugam peste ele ceapa tocata cat de marunt putem,...Citeste continuarea
Ce poti pregati daca ai ramas cu...
Postat de: AlexTeacher in SandvisuriAlegeti puiul de oase si tocati-l marunt; Adaugati 2 linguri de ulei de masline in tigaie; Caliti puiul in tigaie, asezonati dupa gust...Citeste continuarea
Cartofi la cuptor cu rosii si ceapa
Postat de: Moni_alex in Aperitive / GarnituriSe spala cartofii, se curata de coaja si se taie rondele mai groase de aprox 3-4 mm. Se lasa in apa rece. Rosiile se spala si se taie in rondele groase de aprox. 5 mm, se curata ceapa si se...Citeste continuarea
Ciorba de fasole verde acrita cu...
Postat de: licurici_lra in SupeAm pus pe foc oala cu apa si, pana incepe sa fiarba, m-am apucat de legume. Fasolea am spalat-o bine, apoi am rupt-o in bucati mai mici. Ceapa am tocat-o marunt, ardeiul bastonase,...Citeste continuarea
Cartofi noi la cuptor cu pesmet si...
Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / GarnituriCartofii se spala bine, se taie in bucati mari si se pun la fiert in apa cu sare pentru 10 minute. Se scurg de apa, se stropesc cu ulei de masline,punem condimentele si adaugam compozitia de...Citeste continuarea
Crumble cu piersici
Postat de: Irina in DulciuriAm incalzit cuptorul la 180 grade. Piersicile decojite si curatate de sambure le-am taiat felii si le-am asezat intr-o tava unsa inainte cu putin unt. Am presarat peste ele 2 linguri de...Citeste continuarea
Ciuperci umplute pariziene - a la...
Postat de: mihaelar63 in Aperitive / GarnituriCiupercile spalate cu jet de apa rece , zvantate , curatate de codite se sareaza si pipareaza . Rosia se spala si se taie cuburi nu foarte mari . Ouale se bat spuma cu putina...Citeste continuarea
Cannoli siciliani
Postat de: sufletista in DulciuriIntr-un vas punem faina,cacao(eu am pus capuccino cu gust de ciocolata)sarea,cafea,zaharul si amestecam,facem o gaura in mijloc adaugam untura,oul,vinul,otetul. Framantam un aluat omogen si...Citeste continuarea
Chec cu capsuni si glazura de...
Postat de: Pungasa_Rogue in DulciuriSe spala capsunile si li se indeparteaza coditele, apoi se taie in jumatati sau sferturi. Se adauga zaharul peste ele si se amesteca, apoi se baga la frigider. Se da drumul la cuptor pentru a...Citeste continuarea
Chifle cu cascaval si seminte
Postat de: Valclaudia in PiinePunem intr-un castron drojdia, sarea si zaharul. Adaugam semintele de mac si laptele cadut, amestecam. Presaram cascavalul ras, apoi faina si framantam un aluat elastic. La sfarsit...Citeste continuarea
Clatite a`la Gaby
Postat de: Constelatialeu in DulciuriMixam ouale cu sarea si zaharul,apoi adaugam jumatate din faina,omogenizam,adaugam jumatate din lapte,apoi restul de faina si laptele.Omogenizam bine,adaugam zaharul vanilat apa minerala si la...Citeste continuarea
Cartofi usor picanti cu amestec de...
Postat de: Valclaudia in Mancaruri de postCuratam cartofii de coaja, apoi ii taiem pai si ii spalam sub jet de apa rece. Preincalzim cuptorul la 190 grade. Punem cartofii taiati in tava, adaugam intai uleiul, apoi sare, piper, boia...Citeste continuarea
Ciorba usoara de cartofi cu leustean
Postat de: Valclaudia in CiorbeCuratam si spalam legumele. Ceapa o tocam si o punem in oala , adaugam 33linguri ulei de masline si o lasam la sotat doua minute. Adaugam mocovul dat pe razatoarea cu ochiuri mari. Calim in...Citeste continuarea
Creier pane
Postat de: momo121 in PorcPunem creierul in apa rece si il lasam 10 minute, apoi il spalam bine si punem la fiert in apa cu sare pentru 4 minute din momentul fierberii. Lasam la scurs intr-o sita pana se raceste. ...Citeste continuarea
Chec simplu si pufos
Postat de: momo121 in DulciuriSeparam ouale, albusurile le batem cu un praf de sare, adaugam si zaharul, mixam pana se topeste tot zaharul. Punem pe rand galbenusurile mixand incontinuu. Adaugam si faina amestecata cu...Citeste continuarea
Ciorba de perisoare cu os de vita...
Postat de: gurita_ta2005 in CiorbePunem apa in vas,punem oasele de vita,setam la functia Boil si lasam 20 minute sa fiarba. Se ia spuma,se scot oasele de vita si punem legumele,ardeiul kapia il taiem cuburi,la fel si...Citeste continuarea
Ciorba de "bureti"
Postat de: Pungasa_Rogue in CiorbeCarnea se spala si se pune la fiert intreaga, cu o lingurita de sare. Dupa ce se fierbe pe jumatate, se scoate, se scurge si se lasa putin la racit. In apa in care a fiert carnea, se pun ceapa...Citeste continuarea
Cartofi noi cu sunculita afumata la...
Postat de: Corina33 in Aperitive / GarnituriSe curata cartofii, se taie in 4 sau 8, in functie de marime, apoi se pun la fiert in apa cu sare pentru 10-15 minute. Cand sunt aproape fierti se iau de pe foc si se scurg de apa. Sunculita se...Citeste continuarea
Carnitas cu salsa de mango-...
Postat de: Satisfyyourcravings in PorcSe acopera carnea cu sare si se prajeste in putin ulei, pe toate partile pana capata o culoare aurie. Se scoate pe o farfurie. In tigaia in care a fost prajita carnea, se adauga apa si cu...Citeste continuarea
Clatite pufoase reteta dospita
Postat de: daniastefania in DulciuriClatite pufoase reteta Dizolvam drojdia in laptele caldut, impreuna cu zaharul. Zaharul si laptele caldut vor activa drojdia. Adaugam faina cernuta, praful de sare si ouale. Amestecam bine...Citeste continuarea
Cozonac floare cu Finetti
Postat de: Bianca20 in DulciuriDrojdia se amesteca cu 100 ml. din lapte si cu 4-5 linguri de faina. Aluatul rezultat, destul de moale, se acopera si se lasa la crescut. Odata ce si-a dublat volumul, se amesteca...Citeste continuarea
Ciorba usoara cu ciuperci de roua
Postat de: Valclaudia in CiorbeCuratam ceapa verde,morcovul si ardeiul gras, le spalam sub jet de apa rece. Ceapa se toaca arunt, morcovul se taie rondele iar ardeiul il taiem bucatele, apoi le punem la sotat pentru 4-5...Citeste continuarea
Cartofi noi cu muschiulet Montana...
Postat de: mihaelar63 in SalateCartofi noi se pun sa stea in apa calduta o ora. Se curata cu un buretel de spalat vasele (pe care-l folositi doar in acest scop). Cartofii bine spalati se pun la fiert in apa cu sare si cu...Citeste continuarea
Cotlet de porc fraged la cuptor
Postat de: Catalinaflorea in Mancaruri cu carneCotletele de porc se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se asezoneaza cu boia, sare, curry, piper, cateva rosii cherry, felii subtiri de mar si vin alb; se da la cuptorul incins la 200 grade...Citeste continuarea
Carne de iepure la cuptor cu sos rosu
Postat de: GeorgianaGrigorescu in IepureSpalam bine carnea, o asezam intr-un vas, adaugam condimentele, usturoiul verde tocat, vinul si introducem la cuptor. Lasam pana se rumeneste. Amestecam pasta de rosii cu apa si grauntii de...Citeste continuarea
Cartofi la cuptor cu cirnaciori, ou...
Postat de: GeorgianaGrigorescu in Mancaruri cu carneCuratim cartofii de coaja, ii taiem cubulete. Intr-un vas punem putin ulei, cartofii cubulete, carnaciorii taiati rondele, sare, piper, boia si introducem in cuptor. Cand s-au rumenit cartofii...Citeste continuarea
Clafoutis cu capsune
Postat de: Dya in DulciuriMixam ouale impreuna cu cele 8 linguri cu zahar, adaugand apoi, rand pe rand, faina, laptele, esentele si coaja de portocala. Ungem o forma termorezistenta cu unt si asezam uniform...Citeste continuarea
Clisa fripta si pita picurata
Postat de: margo in PorcSe taie bucati mari de clisa. Daca are si fasii de carne prin ea, e perfect. Clisa se cresteaza de-a lungul si de-a latul bucatii. Partea de jos, cea cu soricul,se lasa necrestata. Acolo se infige...Citeste continuarea
Cheesecake cu mascarpone si capsuni
Postat de: Catalinaflorea in DulciuriBiscuitii se pun la robot si se macina bine;peste ei se toarna untul topit si se amesteca bine cu o lingura. "Aluatul" rezultat se pune intr-o tava cu fundul detasabil si se preseaza cu o cana....Citeste continuarea
Cheesecake cu capsuni si ciocolata...
Postat de: Criss in TorturiBiscuitii se maruntesc cu ajutorul robotului. Se amesteca cu zaharul pudra, esenta de migdale si untul topit. Intr-o tava cu inel detasabil se pune compozitia pentru crusta si se batuceste bine...Citeste continuarea
Cartofi noi cu kaizer la cuptor
Postat de: mirela0911 in Aperitive / GarnituriSe curata cartofii, se taie in bucati potrivit de mari (depinde cat sunt de mari cartofii) si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt pe jumatate fierti se scurg de apa si se lasa deoparte....Citeste continuarea
Ciorba de stevie cu omleta
Postat de: medioto59 in CiorbeCuratam stevia indepartand nervura principala a acesteia si apoi o spalam frunza cu frunza. Curatam si spalam legumele. Morcovul, pastarnacul si telina le taiem cubulete mici si le punem la...Citeste continuarea
Cinnamon rolls
Postat de: raluca95 in DulciuriIncepem prin a cerne intr-un bol faina si a o amesteca cu sarea. Intr-un alt bol amestecam laptele cald cu drojdia si mierea, iar cand acestea s-au dizovat adaugam si uleiul. Peste componentele...Citeste continuarea
Capsuni in crema de gris
Postat de: ctlina in DulciuriSpalati si curatati capsunile de codite. Pregatiti formele de silicon. Grisul cu lapte: Puneti la fiert laptele cu vanilia si zaharul. Cand fierbe adaugati grisul in ploaie si...Citeste continuarea
Chiftelute de carne cu maioneza si...
Postat de: ctlina in Aperitive / GarnituriCeapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. La fel si verdeata. Painea se imoaie in apa si se stoarce bine. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele. Se condimenteaza. Cu...Citeste continuarea
Cremsnit cu fructe de padure si...
Postat de: RuxyRux in DulciuriAluatul este cel de foietaj rapid preparat in casa si descoperit de mine de curand .... il fac si-l refac mereu...chiar nu e de renuntat la el :)))) Buuuun! Am intins cat am putut de subtire...Citeste continuarea
Chec din albușuri cu rahat și...
Postat de: CulinaryRainbow in DulciuriAm început prin a tăia rahatul cubulețe. L-am amestecat cu puțin zahăr pudră pentru a nu fi lipicios. Am adus albușurile la temperatura camerei, am adăugat un praf de sare și...Citeste continuarea
Capsunata mentolata
Postat de: Valclaudia in BauturiCuratam capsunile de codite, le spalam sub jet de apa rece si le taiem bucati (in fuctie de marimea acestora in sferturi sau jumatati). Peste fructe punem zaharul si menta tocata, amestecam cu...Citeste continuarea



















