A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cordon bleu cu cascaval si ciuperci

Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne

Taiati carnea felii si asezati fiecare bucata intr-o folie de plastic pe care o veti bate pana cand va ajunge la grosimea dorita, se condimenteaza. Se pune pe ambele fete ale carnii cate o felie...Citeste continuarea

Crinkles cu ciocolata

Postat de: ctlina in Dulciuri

Ciocolata rupta in bucati  o topim la foc mic impreuna cu untul. Mixam ouale cu zaharul pana ce devin spumoase. Adaugam apoi ciocolata topita si mixam pana la omogenizare completa....Citeste continuarea

Cozonac cu crema de nuca

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Pregatim mai intai maiaua. Intr-un bol amestecam drojdia faramitata cu o lingura  de zahar si una de faina. Adaugam circa 1/2 cana de lapte caldut si amestecam.. Lasam la crescut circa 10-15...Citeste continuarea

Ceafa de porc cu verdeturi si...

Postat de: Oana in Slow Cooker

puneti bucatile de ceafa de porc in vasul de la slow cooker-ul  Crock-Pot 2,4 L si asezonati cu sare, piper, turmeric si boia dulce taiati ceapa si...Citeste continuarea

Ciorba de miel reteta a la Radu...

Postat de: MotanLaOale in Ciorbe

Carnea de miel se spala bine si se da un clocot in apa rece cu sare. Se scoate, se clateste si se pune deoparte. Zarzavaturile se curata si se toaca. Intr-o oala se pune uleiul, ceapa si...Citeste continuarea

Cornuri bicolore

Postat de: merisor67 in Dulciuri

Ingredientele sunt aceleasi ca in reteta Margaretei, dar cantitatile difera pe alocuri. Mi-a lipsit coaja rasa de lamaie si portocala, am consumat tot, la cozonacii de la sarbatori si nu m-am...Citeste continuarea

Cataif cu frisca

Postat de: mihasara in Dulciuri

Topim cele 3 linguri de unt.  Asezam fideaua intr-un vas termorezistent si turnam untul topit deasupra. Bagam tava in cuptor si il lasam pana se rumenesc. Intre...Citeste continuarea

Croissante fresh cu cascaval si pesto

Postat de: Irina in Sandvisuri

Am pregatit intai sosul pesto: o mana de frunze proaspete de busuioc, pe care le-am spalat si zvantat putin, dupa care le-am pus in mojar impreuna cu putina sare de Hymalaia si o lingurita muguri...Citeste continuarea

Colastra din lapte de vaca cum se...

Postat de: Pungasa_Rogue in Cook and smile

Colastra din lapte de vaca cum se prepara Se pune apa intr-un tuci, apoi se adauga colastra strecurata. Se pune tuciul la foc si se amesteca prin el doar in momentul in care incep sa se...Citeste continuarea

Chec cu nuca de cocos

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Intr-un bol punem doua albusuri, le mixam spuma cu praful de sare, adaugam lingura de zahar si nuca de cocos. In alt bol punem cele 3 oua intregi, cele doua galbenusuri si le batem spuma...Citeste continuarea

Cartofi caramelizati la tigaie

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Curatam legumele, le spalam sub jet de apa rece. Ceapa si ardeiul se taie bucatele si le pun la calit in tigaie, in 3 linguri de ulei. Adaugam si cartofii taiati pai, condimentam cu sare,...Citeste continuarea

Ciorba cu perisoare

Postat de: Adele in Ciorbe

Se curata ceapa si se toaca cat mai marunt,se pune o oala pe foc cu putin ulei, se adauga ceapa si se caleste impreuna cu pancetta taiata cuburi. Dupa care se spala bine rosiile si ardelul se...Citeste continuarea

Ciorba de gaina cu gulioare

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Tacamurile de gaina bine curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare. Legumele se curata, se spala si se toaca cuburi. Intai se pune la calit ceapa si morcovul, se...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu mix de legume

Postat de: medioto59 in Aperitive / Garnituri

Punem intr-o oala mai mica apa la incalzit.Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare si putin ulei apoi adaugam mix-ul de legume. Lasam sa fiarba conform instructiunilor de pe punga dupa care...Citeste continuarea

Chec pufos cu fructe confiate

Postat de: ela in Prajituri

Fructele confiate le punem la inmuiat in apa fierbinte cu putina esenta de rom.Le scoatem si le scurgem de pa intr-o sita. Batem albusurile spuma cu un praf de sare pana se intaresc....Citeste continuarea

Chec zebra

Postat de: andaoana in Prajituri

Batem ouale cu zaharul , romul si praful de sare pana devin albe si nu se mai simte zaharul , adaugam frisca lichida sau iaurtul , faina , uleiul , praful de copt si omogenizam bine . Impartim...Citeste continuarea

Curcan cu mazare si busuioc

Postat de: mihaelar63 in Curcan

Curatati si spalati legumele. Morcovul se taie rondele . Ceapa si ardeiul se toaca marunt . Pieptul de curcan se spala se zvanta si se taie cuburi -putin mai mici ca o cutiuta...Citeste continuarea

Ciorba de salata cu slanina afumata

Postat de: reisnaor_2006 in Supe/Ciorbe

            Salata se spala frunza cu frunza. Slanina se taie felii subtiri si se cresteaza si se pune in oala si se caleste la foc mic pana...Citeste continuarea

Cozonac felii cu scortisoara

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Sfaramam drojdia si o amestecam cu o lingurita de zahar. Luam circa 100 g faina, facem o adancitura in mijloc si adaugam amestecul de mai sus. Incalzim circa 50 ml lapte si adaugam treptat...Citeste continuarea

Clatite din aluat de negreasa

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt,sarea,zaharul,cacao. In alt bol amestecam laptele cu uleiul,esenta si adaugam treptat peste ingredientele uscate,amestecam bine si dam la rece 30...Citeste continuarea

Chec cu nuca de cocos

Postat de: andaoana in Prajituri

Intr-un bol spargem 3 oua , iar restul de doua le separam . Albusurile de la cele doua le punem separat intr-un bol in care sa le putem bate. Batem cele doua albusuri cu 2 linguri de zahar pana...Citeste continuarea

Conopida gratinata cu bacon si sos...

Postat de: simona72 in Mancaruri de legume

Rupem conopida in buchetele mai mari, o spalam si o fierbem la stimer pana se inmoaie, aproximativ 20 minute. Baconul, fara soric si taiat cubulete il prajim in 3 linguri ulei de masline. Dupa...Citeste continuarea

Coulis de capsuni

Postat de: AlexTeacher in Dulceata / Gem

Adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii de chilly si pastaia de vanilie intr-un infuzor;...Citeste continuarea

Cotlet de porc in sos barbeque

Postat de: Adele in Porc

Se pune carnea pe o farfurie ,se maseaza cu sare si piper proaspat macinat,se unge cu sos bbq pe o parte si se lasa 5-10 minute.Dupa care  se pune o tigaie antiaderenta pe aragaz se...Citeste continuarea

Chiftelute cu pui si legume la...

Postat de: Oana in Mancare copii

puneti in tocatorul Breville pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful taiate rondele, ceapa si usturoiul verde taiate in bucati mari si maruntiti la viteza maxima 20 de...Citeste continuarea

Ciorba dietetica de pui cu spanac

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Spalam prazul si il taiem bucatele. Am pus bucatelele de praz in oala, am adaugat 1/4 cana apa si am lasat sa fiarba la foc mic cca 5 minute. Pulpa de pui am curatat-o de piele, am spalat-o...Citeste continuarea

Chec fin cu cacao

Postat de: Ela68 in Prajituri

1. Apa si zaharul se pun pe foc si se lasa sa fiarba cateva minute pana ce zaharul s-a topit complet.Se lasa la racit. 2. Se bat albusurile spuma cu praful de sare, se toarna siropul de zahar...Citeste continuarea

Cous cous cu sos de rosii servit cu...

Postat de: timea in Pui

Punem mai intai cuşcuşul la fiert in apa cu putina sare. In acest timp punem o tigaie pe foc si picuram in ea un pic de ulei de masline in care calim apoi ceapa si ardeiul tocate marunt....Citeste continuarea

Chifle pufoase

Postat de: Oana in Piine

Puneti in vasul robotului faina, sarea, untul topit, apa calduta si drojdia frecata cu zaharul si mixati cu ajutorul paletei pentru aluat pana obtineti un aluat omogen, ferm si...Citeste continuarea

Ciorba de miel reteta cu loboda

Postat de: Constelatialeu in Ciorbe

Mai intai,dupa ce s-a dezghetat,portionam bucata de sira.Spalam bucatile si le punem la fiert cu 3 l apa si o lingurita sare.Cand incepe sa se ridice spuma o adunam cu spumarul.Cat fierbe carnea...Citeste continuarea

Ciorba cu omleta

Postat de: dantes in Ciorbe

Zarzavaturile se curata si se taie in felii mari si se fierb in apa cu concentratul de legume.Dupa ce sa fiert se face o omlete dintr-un ou si se taie bucatele si se adauga in ciorba impreuna cu...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi

Postat de: Pungasa_Rogue in Ciorbe

Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete si se spala. Ceapa si morcovul se curata si se spala. Se spala si ardeiul. Dupa aceea, toate se taie in bucatele potrivite. Cartofii si...Citeste continuarea

Ciorba de ied cu loboda si smantana

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Oasele si capul de ied curatat se pun la fiert in apa cu otet . Dupa ce da un clocot aceasta se arunca . Legumele [ ceapa , morcovii , ardeiul ] se curata, se spala si se taie...Citeste continuarea

Carnaciori in foietaj

Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi! Se decongeleaza aluatul de foietaj si se taie 5 fasii de circa 1 cm latime. Carnaciorii se imbraca in aluatul de foietaj, dupa care se pun...Citeste continuarea

Cosulete aperitiv din foietaj, cu...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Lasam foietajul sa se dezgete la temperatura camerei si preparam intre timp umplutura. Tocam ceapa solzisori si o calim in uleiul incins pana devine sticloasa, apoi adaugam peste ea, ciupercile...Citeste continuarea

Cheesecake cu avocado si crema de...

Postat de: simona72 in Prajituri

Pentru crusta: zdrobim biscuitii in robotul de bucatarie. Peste ei adaugam ultul topit, laptele si mierea. Amestecam cu o spatula in compozitie. Intr-o tava rotunda cu inel detasabil si unsa cu...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: gicuta69 in Ciorbe

Spalam legumele, le curatam si le taiem cubulete. Le  punem intr-o oala la fiert cu 3 litri de apa si un praf de sare. Peste carnea tocata adaugam oul, jumatatea din cantitatea de cimbru,...Citeste continuarea

Cartofi noi cu sos de branza si...

Postat de: merisor67 in Slow Cooker

Cartofii ar fi bine sa fie mai micuti, ai mei au fost potriviti. Spalam cartofii bine sub jet de apa, cu ajutorul unui burete nou de vase, dar cu partea aspra, un pont bun invatat de la...Citeste continuarea

Coaste afumate cu cartofi (la tuci)

Postat de: Adele in Porc

Pentru inceput se curata si se spala cartofii, se taie in doua fiecare. Se pune tuciul la incalzit cu o lingura de ulei, se taie bucatele sunca si se pune in tuci impreuna cu cartofii, se pun...Citeste continuarea

Cheesecake cu ciocolată

Postat de: madi_marin in Prajituri

Se topeşte untul. Biscuiţii se transformă în pesmet cu ajutorul robotului de bucătărie. Se amestecă cu untul topit şi se tasează compoziţia obţinută pe fundul unei forme ...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu branza si loboda

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Mixam albusurile cu sare pana obtinem o bezea tare. Adaugam treptat galbenusurile, apoi uleiul in fir subtire ca la maioneza. Iaurtul lasat la temperatura camerei il adaugam in 2-3 transe la...Citeste continuarea

Clatite umplute cu dulceata de...

Postat de: andreea91 in Dulciuri

Intr-un vas  adaugam  ouale cu  sarea, zaharul  si  rasatura de portocale, le batem  pana ce  rezulta o crema, adaugam apa minerala, si apoi  faina treptat...Citeste continuarea

Cotlete de miel cu sos

Postat de: cristeena20 in Mancaruri cu carne

Cotletele de miel se tempereaza cu sare, piper alb si vin alb. Tocam fin cimbru verde si lasam asa cca o ora. Cartofii ii taiem felii subtiri si ii prajim in ulei; sescot pe un servetel de...Citeste continuarea

Chiftelute cu ceapa verde si...

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Spalam frunzele de ceapa si usturoi, le tocam marunt si le punem peste carne. Inmuiem chifla in lapte, o stoarcem si o punem peste carne. Dam cartofii pe razatoarea mica, ii stoarcem, dar nu...Citeste continuarea

Cornulețe cu rahat - 3

Postat de: Bunica in Dulciuri

Dojdia se amestecă împreună cu zahărul până devine lichidă. Într-un vas de frământat pune făina în care faci o adâncitură să pui drojdia. Adaugi...Citeste continuarea

Carne de vită cu ceapă - reteta...

Postat de: ctlina in Vita

Se taie carnea foarte fin.  Adaugam bicarbonatul si amestecăm. Adăugați vinul, sosul de soia, uleiurile și se amestecă totul. Păstrați în frigider timp de 3 ore. ...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu bors si...

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Curatam si spalam legumele. Ceapa o punem la calit in 2-3 linguri de ulei. Adaugam 1 morcov + 1 pastarnac trecute pe razatoarea fina. Lasam la calit 2-3 minute, apoi adaugam telina si...Citeste continuarea

Ciorba din pulpa de curcan cu legume

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Osul cu carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa cam 30 minute(se spumuieste intre timp). Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline,adaugam si morcovul taiat rondele,se...Citeste continuarea

Ciuperci umplute la cuptor

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Preincalzim cuptorul la 170 grade. Curatam ciupercile de coaja, le indepartam coditele si le spalam sub jet de apa rece. Tapetam o tava cu hartie de copt. Asezam ciupercile spalate in...Citeste continuarea

Clatite cu pui si smantana

Postat de: alexandranistor in Pui

Clatitele se fac dupa reteta clasica si se lasa la racit. Intre timp, se taie pipetul de pui fasii subtiri, se toaca ceapa verde marunt si se pun la rumenit in tigaie cu un cub de unt. Se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]