A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ciorba de iepure cu legume

Postat de: carla27carla in Ciorbe

Se spala carnea de iepure si se pune la fiert intr-o oala cu apa ,cca 4-5 l.Se lasa sa fiarba si se aduna spuma.Se curata si se spala legumele.Se toaca ceapa,ardeiul,morcovii,patrunjelul,telina...Citeste continuarea

Cornulete cu ciocolata

Postat de: Alepaty in Dulciuri

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat la temperatura camerei. Se intinde o foaie rotunda si se taie in patru, (in cruce) apoi din fiecare triunghi rezultat se mai taie pana rezulta 8...Citeste continuarea

Conopida impanata

Postat de: geoline in Aperitive / Garnituri

Conopida se curata si se desface in buchetele, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Se fierb moderat pentru a ramane usor crocante. Se scurg si se lasa la racit.  Separam albusurile...Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de: raisha in Ciorbe

Intr-o oala incapatoare punem apa rece si punem pieptul de pui intreg la fiert. Intre timp taiem legumele in bucati mari, ceapa o lasam intreaga pentru a nu se desface.  Scoatem spuma...Citeste continuarea

Cotlet cu cașcaval și mere coapte

Postat de: CulinaryRainbow in Porc

Am bătut ușor carnea. Într-un castron am amestecat pasta de susan cu apa și condimentele, apoi am uns fiecare felie de carne cu sosul obținut. Am feliat cașcavalul, apoi l-am...Citeste continuarea

Coaste de porc impanate cu carnati

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Bucata de coasta am taiat-o pe lungime dar nu pana la capat cat sa pot sa pun cele doua bucati de carnati, care intamplator sau nu, au fost exact cat lungimea coastei. Dupa ce am sectionat...Citeste continuarea

Cozonac feliat cu scortisoara

Postat de: Sim0naWorld in Dulciuri

Intr-un vas am cernut faina, in mijlocul caruia am facut o adancitura. Laptele l-am incalzit usor impreuna cu zaharul. Am pus drojdia in adancitura, am adaugat putin lapte caldut si am lasat sa...Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe cu legume

Postat de: cris2711 in Ciorbe

Fasolea boabe se pune in apa rece,intr-un castron,pentru circa 8 ore. A doua zi se pregateste ciorba de fasole boabe. Eu am fiert intai fasolea circa 1 ora separat. Apoi intr-o oala de 8...Citeste continuarea

Clatite (fara zahar)

Postat de: Catalinaflorea in Dulciuri

Se amestecata faina cu apa minerale,ouale si un praf de sare. Apoi se prajesc in tigaia de clatite unsa cu ulei sau unt. Jumatate le faceti albe si jumatate le amestecati cu cacao.Le umpleti...Citeste continuarea

Chiftele din legume

Postat de: Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri

Curatam morcovii si cartofii si ii punem in apa cu sare la fiert. Intre timp dam pe razatoare dovlecelul si il lasam sa se scurga de zeama intr o sita. Ccuratam ceapa si o dam pe razatoare,...Citeste continuarea

Carnati cu cartofi in sos de branza...

Postat de: Valyvalentyna in Porc

Pentru inceput taiem carnatii si ii punem la prajit in foarte putin ulei. Separat punem cartofii in apa cu sare la fiert. Pana fierb cartofii, ungem o tava de cuptor cu untul si punem...Citeste continuarea

Chec cu fructe in sirop

Postat de: ctlina in Dulciuri

Se pun fructele la scurs. Se amesteca bine ouale intregi cu zaharul cu mixerul pana devin spumoase. Se adauga alternand uleiul si laptele, amestecand in continuare. Se pune faina, praful...Citeste continuarea

Cupcakes cu rahat

Postat de: ctlina in Dulciuri

Am folosit aceeasi bază ca si pentru  Prajitura cu cirese   sau  Chec cu fructe in sirop ..... Se amesteca bine ouale intregi cu zaharul cu mixerul pana devin spumoase....Citeste continuarea

Ciorba de legume cu bacon afumat si...

Postat de: reisnaor_2006 in Ciorbe

       Legumele le curatam, le spalam si le taiem cubulete. Baconul il taiem felii.Intr-o tigaie adaugam 2-3 lg de ulei si calim baconul afumat,legumele taiate le...Citeste continuarea

Cordon bleu cu carne de porc

Postat de: monik80 in Porc

Carnea se bate foarte bine si se condimenteaza cu sare si piper. Se ia o bucata de carne batuta, peste ea se aseaza sunca si cascavalul, se ruleaza apoi se dau prin faina, ou si pesmet....Citeste continuarea

Cum sa prepari acasa un Kebab delicios

Postat de: Camy_gby in Pui

Cum se prepara reteta Cum sa prepari acasa un Kebab delicios Lista ingredientelor este destul de lunga, dar timpul de preparare nu este prea indelungat. Mai mult dureaza pana se marineaza...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: Andra_h in Ciorbe

In cratita in care faceti ciorba calim ceapa taiata marunt adaugam si morcovul jumate taiat cubulete marunt iar jumate dat prin razatoare ,ardeiul taiat si el marunt si le calim pe toate impreuna...Citeste continuarea

Chiftele din soia în crustă de susan

Postat de: CulinaryRainbow in Mancaruri de post

Am fiert soia timp de 10 minute în apă cu sare apoi am pus-o într-o strecurătoare și am răcit-o sub un jet de apă. Am stors-o bine în mână și am pus-o într-un...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor

Postat de: Bunica in Mancaruri de post

Curata cartofii,spala-i ,apoi ii tai in cuburi sau pe lungime in sferturi. Ia un vas termorezistent,pune cartofii,apoi uleiul,condimentele si sucul de rosii. Amesteca totul cu o spatula....Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu carne

Postat de: simona72 in Vita

Se folosesc ciuperci cu palariile mari. Se curata ciupercile, li se indeparteaza coditele, se spala si se lasa cu "palaria" in jos sa se zvante de apa.  Pentru umplutura: se...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu pui si cascaval

Postat de: gaby_d in Mancaruri cu carne

Speli cartofii bine, bine dupa ce in prealabil i-ai curatat.(eu am pus vreo 10) Ii pui intr-un bol.Pui si cateva cubulete de ceapa uscata sau rondele de ceapa verde. Amesteci...Citeste continuarea

Covrigi cu susan

Postat de: Camy_gby in Piine

Din faina, apa, ulei, sare, zahar si drojdie am framantat un aluat moale nelipicios si elastic. L-am lasat la crescut aprox. o ora la loc caldut. Am impartit aluatul in 9 parti egale si am...Citeste continuarea

Cozonac cu cacao

Postat de: tarasmariana in Dulciuri

Preparare : Intr-un bol punem jumatate de pahar de lapte cald si drojdia, amestecam bine si lasam deoparte pentru 10 minute. Intr-un alt bol punem un pahar de faina cernuta si laptele ramas,...Citeste continuarea

Chec "zebra" cu pudra de roscove

Postat de: ela2015 in Prajituri

In vasul mixerului punem ouale cu zaharul si le batem pana se formeaza o crema. Incepem sa turnam treptat uleiul, esentele, laptele, apoi faina in ploaie amestecand usor, pentru a nu se pierde...Citeste continuarea

Caș de oaie marinat în stil...

Postat de: CulinaryRainbow in Conserve

Am pregătit 3 borcane, am tăiat cașul și usturoiul curățat în cuburi potrivite, apoi am spălat și am uscat frunzele de mentă și busuioc.  Rând pe rând am...Citeste continuarea

Cremsnit cu aluat de foietaj

Postat de: violeta30 in Dulciuri

Aluatul il lasam sa se decongeleze bine, apoi il impartim in doua foi pe care le vom coace in tava (de preferat aceeasi tava in care vom monta si cremsnitul). Se lasa la copt pana se rumeneste...Citeste continuarea

Cozonac cu caramel, nuci si arahide...

Postat de: simona72 in Dulciuri

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in cuva masinii in ordinea scrisa mai sus. Atentie!! Ingredientele trebuie sa fie la temparatura camerei, iar laptele batut...Citeste continuarea

Copanele de pui cu cartofi la cuptor

Postat de: momo121 in Pui

Curatam bine copanele de pene/puf (eu le-am parlit putin la flacara aragazului) si le spalam cu apa rece. Intr-un bol punem condimentele din plic cu 50ml ulei de masline, omogenizam...Citeste continuarea

Coada de vitel cu naut si paste

Postat de: cristeena20 in Mancaruri cu carne

Acest fel de mancare se poate face lent, fierbandu-se mult la foc mediu sau se poatefierbe la oala cu presiune, dar nu va fi la fel de gustoasa ca si fiarta lent. Deci pregatim tocanita . Coada...Citeste continuarea

Chec umed cu coacăze și ciocolată

Postat de: CulinaryRainbow in Prajituri

Mixam  untul  moale impreuna cu zaharul și adaugam ouale treptat. Apoi adaugam zaharul vanilat, praful de  sare  și pudra de anason. In continuare adaugam jumatate din...Citeste continuarea

Chec marmorat

Postat de: violeta30 in Prajituri

Separam ouale. Batem albusurile spuma, iar galbenusurile le frecam bine cu zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare. Cand s-a topit zaharul adaugam uleiul, apoi rasturnam albusurile si le...Citeste continuarea

Covrigi polonezi

Postat de: diaconta in Dulciuri

Pentru început drojdia am alifiat-o cu o linguriţă de zahar,am pus o lingura de faina si putin lapte caldut,apoi am lasat-o  cât sa se activeze drojdia si sa înceapa sa...Citeste continuarea

Chiftelute de legume (la cuptor) cu...

Postat de: deyutzky in Mancaruri de post

Chiftele: Fasolea se spala si se pune in apa cu o seara inainte. A 2-a zi se pune la fiert, timp in care se schimba apa de 2-3 ori. Punem la robot fasolea fiarta si morcovii fierti si mixam...Citeste continuarea

Carne de bibilică cu praz, leurdă...

Postat de: panacris in Mancaruri cu carne

Carnea de bibilică fiartă ( a fost fiartă pentru supă, aveți rețeta aici: ( http://www.bucataras.ro/retete/supa-de-bibilica-69393.html ), se rupe bucăți cât mai mari de pe oase....Citeste continuarea

Cea mai buna reteta de chec pufos...

Postat de: andreea91 in Prajituri

Preparare Cea mai buna reteta de chec pufos cu cacao, usoara si economica Separam albusul de galbenus si pe acesta il batem cu praful se sare pana ce se  formeaza o spuma . Incorporam...Citeste continuarea

Ciorba ardeleneasca de porc acrita...

Postat de: reisnaor_2006 in Ciorbe

Se taie carnea de porc cubulete si se pune la fiert, la foc mediu in apa rece. In primele 15 minute de fierbere supa se spumeaza.Intr-o tigaie punem 2 lg de ulei sa se incinga. In uleiul incins...Citeste continuarea

Cosulete cu branza de vaca si gem...

Postat de: VanessaAli in Prajituri

Se freaca untura cu cele 2 linguri de zahar, dupa care se pune smantana. Se sparge 1 ou si se pune intreg, dupa care mai luam unul si il separam, din moment ce folosim doar galbenusul. Amestecam...Citeste continuarea

Ciorba de mazare cu gogosari marinati

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Osul se pune la fiert in 2 l apa sarata la oala sub presiune 20 minute. In doua linguri de ulei am calit usor ceapa si morcovul . Am adaugat peste acestea zeama fierbinte si osul cu vitel si...Citeste continuarea

Ciocolată de casă în două culori

Postat de: CulinaryRainbow in Dulciuri

Am pus laptele la fiert împreună cu zahărul. Am amestecat continuu până când acesta a început să capete consistență. Am luat crăticioara de pe foc și am adăugat...Citeste continuarea

Chiftelute din somon

Postat de: simona72 in Somon

Taiem bucata de peste in cuburi si o tocam/maruntim in robotul de bucatarie. Bagheta, eu am avut o bagheta uitata afara care s-a uscat in 2 zile, se pune in apa calduta pentru 2-3 minute, pana se...Citeste continuarea

Chec umed cu rahat ( de post )

Postat de: CulinaryRainbow in Prajituri

Am mixat zahărul împreună cu uleiul până când acesta s-a dizolvat. Am adăugat apa minerală. Făina împreună cu praful de copt și pudra de anason le-am cernut...Citeste continuarea

Chifteluțe de cartofi cu leurdă

Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de post

Cartofii se spală bine și se pun la fiert în coajă. Se lasă 15-20 minute. Sunt gata când intră furculița cu ușurință în ei. Se curăță de coajă și se pasează....Citeste continuarea

Capsunica

Postat de: Oana in Dulciuri

Mai intai pregatiti patru pahare de desert. Hidratati gelatina in 3 linguri de apa rece. Capsunile le taiati cuburi. Amestecati intr-un blender iaurtul, frisca, branza de vaci, zaharul pudra,...Citeste continuarea

Crema de conopida

Postat de: cristeena20 in Aperitive / Garnituri

Conopida se desface buchetele si o punem la fiert in apa cu sare. Cand s-a inmuiat strecuram apa si pasam totul cu blenderul vertical, pana devine o pasta. Lasam deoparte sa se raceasca. Cand e...Citeste continuarea

Chec simplu cu cacao si stafide

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Separam ouale , albusurile le batem spuma  cu zaharul pana cand obtinem o bezea tare si lucioasa. Galbenusurile le amestecam cu sarea ,zaharul vanilat,laptele si uleiul....Citeste continuarea

Cascaval pane

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Cascavalul se taie fasii mai groase sau de grosimea unui deget.Ouale se bat impreuna cu putina sare si piper.Fiecare felie de cascaval se trece prin faina,oul batut,pesmet ,dinou prin oul batut si...Citeste continuarea

Cartofi fierti cu branza si oua la...

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata ii trecem pe sub un jet de apa si ii curatam de coaja. Cartofii si ceapa le taiem felii. Intr-o tigaie punem putin ulei si calim ceapa, adaugam...Citeste continuarea

Cheesecake cu jeleu de fructe

Postat de: andaoana in Prajituri

Crusta Pregatim o tava de tarta sau una de tort cu pereti detasabili . Biscuitii ii zdrobim cu ajutorl robotului si ii asezam intr-un bol. Adaugam pudra de roscove si untul taiat...Citeste continuarea

Coasta de miel umpluta

Postat de: Ina in Mancaruri cu carne

Avem nevoie de o coasta intreaga, pe care o desprindem cu grija la transarea mielului. Cu un cutit bine ascutit separam carnea de oase ( mergand cat mai aproape de os ) , formand un buzunar in...Citeste continuarea

Cartofi copti

Postat de: Catalinaflorea in Aperitive / Garnituri

Spalati coaja cartofilor apoi ii taiati in 2 si ii asezati in tava.Presarati deasupra ulei,sare si boia si ii introducetl la cuptor pentru 30 minute la 200 grade.Din usturoi faceti mujdei in care...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]