Aperitiv cachir - parizer algerian

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2021 | 3647 vizualizari

 

O rețetă pe care vroiam s-o fac de ceva timp.
Mă temeam că e greu de făcut, dar este foarte rapida și ușoara

Aveti nevoie doar de un mixer foarte bun pentru că trebuie să transformati carnea intr-o pasta.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/04/cachir-parizer-algerian.html
 
sau
https://youtu.be/yDXZ3_OcQok

 

INGREDIENTE

  • 450 gr piept de curcan
  • 3 ouă
  • 4 felii de brânză cheddar (sau 3 porții de branza topita)
  • 2 linguri de făină fără carbohidrați Szafi (sau 3 linguri de griș fin)
  • 1 linguriță de boia de ardei
  • sare, piper proaspăt măcinat
  • ½ linguriță de coriandru măcinat
  • 1 linguriță pudră de usturoi
  • 1 linguriță de paprika afumată
  • 1/2 linguriță chimen pudra
  • 100 ml ulei de măsline
  • măsline verzi fără sâmburi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cachir - parizer algerian:

Taiati carnea bucati mici si puneti-o in mixer sau robotul de bucatarie. Adăugați ouăle, brânza felii, condimentele. Mixati totul. Apoi adăugați făina și uleiul și mixati din nou. Puneti 2 foi de film pe planul de lucru. Se toarnă amestecul de cachir si se etaleaza. Puneți măslinele taiate deasupra.  Rulati si formați un salam, strangeti bine cele două capete ale filmului de plastic si rulati-l.  Înfășurați-l apoi într-o folie mare de aluminiu.  Dati la cuptor si gatiti la bain-marie timp de aproximativ 25 de minute la 200 ° C.  Lăsați să se răcească timp de 4 ore, scoateți-l si tăiați-l felii subțiri.  Pastrati la rece infasurat intr-un film in plastic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cachir - parizer algerian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

12.06.2021, 20:01

Chiar imi place cum ti-a iesit! Suna tentant! Bravo!

dantes 1

13.06.2021, 10:57

Interesant!

mirela0911 1

20.06.2021, 20:57

Interesanta reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj