Aperitiv chifle umplute

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2018 | 3609 vizualizari

 

Un mic dejun satios si delicios  !!!

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle
  • 8 felii sunculita
  • 4 felii mozzarella
  • 4 oua
  • unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chifle umplute:

Luam o chifla si taiem partea de sus ( ca o palarioara ). Scoatem apoi miezul chiflei si ungem cu unt in interior si pe margini.

Asezam doua felii de sunculita si mozzarella taiata fasii subtiri. 

Spargem un ou crud si presaram sare si piper dupa gust. 

Procedam astfel si cu celelalte 3 chifle ramase si restul de ingrediente. 

Asezam chiflele intr-o tava si dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade C, pana ce ouale s-au copt. 

Scoatem chiflele si le servim calde presarate cu patrunjel proaspat. 

POFTA BUNA!

 

 

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit mozzarella speciala pentru pizza ... este mult mai uscata !Poate fi inlocuita cu cascaval!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mozzarella facuta in casa