Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Michelle in Aperitive / Garnituri, 17 Dec 2009 | 27660 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: apertiv ciuperci umplute, ciuperci champignion, cascaval, ceapa, usturoi, retete Aperitive / Garnituri
Se spala ciupercile si se scot coditele. Se toaca ceapa, usturoiul, mararul, coditele de la ciuperci si se inabusesc in putina apa si putin ulei.
Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile, se rade cascaval peste ele si se baga la cuptor cca 50 min.
de vasimur 4
de Bucataras 8
de ralu_ca 1
de dentistutza 1
Michelle 1
elena1988 1
nicu063 1
Cu rosia ce facem?
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 08:05
ieri la 10:55
pe 08.09 la 07:47
pe 06.09 la 09:41
pe 06.09 la 09:10
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
RODIMUR
Rocsi
mamaieelena 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
manuela 1
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!