Ardei umpluti de post

de SanatateAcasa in Mancaruri de post, 14 Mar 2012 | 6430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura de marar,
  • sare,
  • piper,
  • 1 cana cu orez,
  • 1 litru cu pasta de rosii,
  • 10 ciuperci champignon,
  • 2 morcovi,
  • 1 ceapa
  • 10 ardei grasi, verzi.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti de post:

Se spala ardeii cu apa rece. Se taie capace, adica partea cu codita. Se inlatura peretii interiori si semintele. Se dau deoparte si se pregateste umplutura.

Se taie ceapa marunt. Se spala ciupercile si se taie cubulete mici. Se spala morcovii si se taie cubulete, dupa care se amesteca toate acestea cu putina pasta de rosii, marar tocat marunt, sare, piper si orez. Se pune amestecul in tigaie, unde se adauga 1-2 lingurite cu ulei de floarea-soarelui. Se caleste rapid, dupa care se adauga, cu o spatula sau lingura, in fiecare ardei. Se pun capacele la ardei, se adauga ardeii intr-o oala si se adauga restul de pasta de rosii.

Se tin ardeii pe foc, la temperatura joasa, pret de cel mult 30 de minute.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]