Bors de fasole boabe

de Mariuka in Mancaruri de post, 3 Mar 2012 | 4194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole boabe 
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • zarzavat ( conservat de toamna)
  • loboda 
  • patrunjel 
  • marar
  • sare
  • cimbru uscat de gradina 
  • bors proaspat
  • 200 ml suc de rosii
  • fidea subtire 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de fasole boabe:

Se opareste fasolea, se scurge de apa si se pune la fiert cu cimbru si aproape de final se adauga ceapa, morcovul si patrunjelul tocate. 

Dupa ce a fiert fasolea bine se adauga si 2 linguri de zarzavat si se mai lasa sa dea cateva clocote, dupa care se adauga o mana de loboda si marar de la congelator si se lasa sa dea un clocot. 

Se adauga sucul de rosii si borsul dupa gust. Dupa ce s-a pus borsul se mai lasa sa dea cateva clocote si se adauga fidea, dupa preferinta (eu am pus doar o mana).

Se potriveste de sare si se lasa sa fiarba borsul impreuna cu fideaua.

Se serveste cu patrunjel verde tocat ( eu am avut la congelator) si ardel iute, pe care eu am uitat sa-l fotografiez :D

Pofta mare! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (8)

Rocsi 1

03.03.2012, 22:10

Am facut si eu saptamana asta..imi place la nebunie!!!

MotanLaOale 1

05.03.2012, 11:56

bun bun

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:33

buna ciorbita asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]