Bors de peste

de katty in Ciorbe, 21 Iun 2020 | 4934 vizualizari

 

Am facut astazi un bors de peste delicios aromat cu leustean proaspat.
 

 

INGREDIENTE

  • 2 capete (unul de somn, unul de crap)
  • carne de la coada somnului
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 bucata telina
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • bors dupa gust
  • 2 rosii
  • leustean verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste:

Spalam bine capetele de peste si le fierbem intr-o oala cu apa cat sa le acopere. Spumam pentru a obtine o zeama limpede.

Curatam legumele si le taiem cubulete.

In uleiul incins punem intai morcovul, apoi telina si ceapa si le lasam sa se inmoaie. Adaugam rosiile taiate cubulete. Cand s-au inmuiat si rosiile turnam zeama in care au fiert capetele de peste, strecurata printr-o sita.

Adaugam borsul fiert separat, sare si piper dupa gust. Dam cateva clocote si adaugam carnea de somn portionata si spalata. Fierbem la foc mic pana carnea de peste este patrunsa si adaugam leusteanul si carnea pe care am scos-o de la capete. Dam un clocot si oprim focul.

Servim borsul fierbinte cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Catalina L 1

21.06.2020, 21:29

minunat

abstract01 1

21.06.2020, 23:16

super

dantes 1

22.06.2020, 09:27

Gustos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste