Brînză topită de casă

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2011 | 7779 vizualizari

 

Usor de facut si foarte gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 2 l lapte fierbinte
  •  1,4 kg brînza de vaci
  •  1 margarină (unt)
  •  3 ouă
  • 3 linguriţe rase cu sare
  • 1 linguriţă bicarbonat 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brînză topită de casă:

Se amestecă bine laptele fierbinte cu brînza , apoi se strecoară bine printr-un tifon . Se adaugă margarina(unt) topită (dar nu caldă) , ouăle , bicarbonatul şi sarea .
Se pune pe aragaz şi se amestecă pînă devine lucioasă .

Cînd este gata se pune într-o formă (de care doriţi)

Cine doreşte poate adăuga chimion măcinat sau boia.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Brînză topită de casă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv