Briose

de Aletta in Prajituri, 11 Ian 2016 | 3730 vizualizari

 

Am primit o tava din silicon pentru briose si am refacut aceste briose dar am observat ca mi-au iesit mai pufoase . Se datoreaza oare tavii din silicon?
Ce mai conteaza,important e ca a 2 a zi nu mai erau.. :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 200 g zahar
  • 150 ml ulei
  • 50 ml lapte
  • 50 g cacao
  • 4 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • un varf cutit de sare
  • 25 g cacao
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Pentru inceput ouale se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana are consistenta unei creme si se dubleaza volumul. Treptat se incorporeaza si uleiul,laptele.

Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza usor in crema.

Jumatate din compozitie se amesteca cu cacaoa.

Formele se ung cu ulei sau unt si se pun cate 2 linguri in fiecare forma de briose.

Se coc 20-25 de minute pana trec testul scobitorii. 

TIPS-URI

1

Se pot pudra cu zahar pudra.

2

Se pot umple cu finetti ( sunt delicioase)

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si mure