Briose cu visine si ciocolata

de Miha in Dulciuri, 9 Iul 2009 | 8772 vizualizari

 

Pufoase si usor de preparat...

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 125 g iaurt
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 1 praf de copt
  • 1 cana faina
  • visine,dupa preferinta
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu visine si ciocolata:

Untul moale,la temperatura camerei,il mixam cu zaharul,pana devine ca o crema.

Separam albusurile de galbenusuri.Acestea din urma le incorporam,rand pe rand,in crema de unt.

Adaugam iaurtul si ciocolata data pe razatoarea mare si omogenizam.

Incorporam si faina amestecata cu praful de copt,iar la sfarsit albusurile batute spuma tare,cu un praf de sare.

Punem aluatul in forme,din loc in loc punem cate o jumatate de visina.

Dam la cuptorul incins la 180 de grade,pentru jumatate de ora,pana se rumenesc.

Se "impopotoneaza" :)) cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu visine si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Oana 1

23.12.2009, 17:18

Miha, mi-am luat tava de briose din Viena si acum am bagat o tura la cuptor cu visine si ciocolata, iamiiiii!

Oana 1

23.12.2009, 18:10

Wow, ce bune sunt!! Pai maine cred ca fac alta tura, o sa le pape astia mici pe toate pana la Craciun

Miha 1

23.12.2009, 21:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca