Cartofi copti cu crema de branza si somon

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2012 | 3460 vizualizari

 

Un aperitiv delicios, o idee excelenta pentru o masa festiva! Cu siguranta musafirii vor aprecia acesti cartofi copti cu crema fina de branza si somon afumat, fiindca nu sunt doar deliciosi ci si foarte aspectuosi!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi (medii),
  • 300 g branza dulce sau crema de branza,
  • 150 g somon afumat,
  • 100 g masline,
  • sare,
  • piper alb,
  • marar,
  • lamaie,
  • 2 lingurite ulei de masline.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu crema de branza si somon:

Cartofii bine spalati i-am pus in folie de aluminiu timp de aprox 1 ora in cuptor.

Intre timp am amestecat branza cu putina zeama de lamaie, sare si piper alb. Se poate adauga in amestec si putin somon taiat marunt. Eu am preferat sa il pun doar deasupra.

Am scos cartofii din cuptor, i-am taiat pe jumatate si am scobit putin miezul. I-am uns cu putin ulei de masline.

In locul gol ramas am pus crema de branza.

Am decorat cu fasii de somon afumat, masline, felii mici de lamaie si marar.

I-am servit cu maree pofta :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu crema de branza si somon" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti la cuptor