Cartofi copti cu unt aromat

de Kadia80 in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2011 | 6377 vizualizari

 

O idee de aperitiv sau garnitura aromata si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi marisori
  • 20g unt
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare, piper
  • marar sau rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu unt aromat:

Cartofii spalati se impacheteaza in folie de aluminiu si se coc la cuptor pana se poate introduce cu usurinta furculita in ei. Untul se freaca cu usturoiul stors, marar, sare si piper.

Dupa coacere se desfac cartofii din folie si se taie in felii cat mai subtiri, caM 2/3 din latimea cartofului. Se ung cu untul aromat.

TIPS-URI

1

in loc de marar se poate folosi rozmarin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu unt aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mamaieelena 1

19.12.2011, 11:24

super sunt

MotanLaOale 1

19.12.2011, 13:22

mihaelar63 1

19.12.2011, 15:26

Atat de simplu dar super-gustos

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi copti si sparanghel cu usturoi