Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit

de Bucataras in Mancaruri de post, 19 Mar 2013 | 12774 vizualizari

 

O reteta de post foarte gustoasa, preparata cu maioneza Inedit

 

INGREDIENTE

  •  maioneza Inedit de post
  • 5-6 catei de usturoi
  • 5-6 cartofi
  • sare
  • boia
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit:

 Spalam cartofii si-i punem la fiert cu tot cu coaja, intregi.

Cit timp fierb cartofii, curatam usturoiul si-l zdrobim intr-un mojar.

Amestecam usturoiul zdrobit cu maioneza Inedit.

Cind cartofii sint aproape fierti ii scoatem si-i lasam putin la racit.

Intre timp punem intr-un bol sare, amestec de boia iute si dulce si putin ulei de masline, dupa care omogenizam.

Ungem o tava cu ulei, apoi taiem rondele cartofii si-i punem in ea.

Cu ajutorul unei pensule ungem cartofii cu uleiul asezonat.

Dam la cuptorul incins la 180 de grade citeva minute pina se rumenesc.

Scoatem pe o farfurie cartofii din tava si punem peste ei sosul alioli.

Presaram peste ei putin patrunjel taiat marunt si ardei capia rosu!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]