Ceafa de porc la cuptor cu bere si piure de cartofi noi

de COSTEO in Porc, 23 Mai 2013 | 18190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 fleici ceafa porc
  • 1 morcov
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 catei usturoi
  • 500 ml bere
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • condimente granulate

pentru piure de cartofi

  • 750 g cartofi noi
  • sare
  • 1/2l apa calda
  • 40 g margarina (ulei)
  • 30 g smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la cuptor cu bere si piure de cartofi noi:

Ceafa de porc o condimentam bine,cu sare,piper,cimbru,condimente granulate,pe ambele parti,o lasam 10 minute.Ungem cu ulei o tava intinsa,asezam ceafa ,iar peste punem niste rondele de morcov,ceapa verde tocata fin,se da la cuptorul preincins,pentru 20 minute,intorcand ceafa si pe partea cealalta.Dupa cele 20 minute,punem 500 ml bere ,si lasam la 180 grade,pentru 70 minute,spre final adaugam catei de usturoi zdrobiti cu lama la cutit si apoi tocati fin.

Piure de cartofi noi

Se fierb cartofii,curatati de coaja,in apa sarata.Se scurge apa din care se pastreaza 1 cana pentru a pregatirea piureului.Se adauga sarea,margarina,smantana,apa retinuta de la fiert,dupa care se paseaza cartofi,cu mixerul sau cu furculita

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor cu bere si piure de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

ULTIMELE COMENTARII

kobix40803

Hello. That is exactly the kind of site https://typespaceapp.com/ is. It offers everything you need for a great experience: instant withdrawals, a variety of games, ease of use and fair conditions. Here you can enjoy the game without unnecessary delays, knowing that every step will be transparent and convenient.

Need help

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si afumatura