Chec

de Gicuta in Prajituri, 29 Aug 2014 | 10327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 -11 oua
  • 2 cani ( 250 ml) zahar
  • 1 cana ulei
  • 2 1/2 cani faina
  • 2-3 linguri de cacao
  • esente si coaja de lamaie
  • 1 praf de copt,
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Separam galbenusurile de albusuri si batem albusurile cu un praf de sare pana obtinem o spuma, adaugam zaharul si mixam pana se topeste. Batem galbenusurile cu uleiul pus ca la maioneza, esente, praful de copt stins, coaja de lamaie si le adaugam peste albusuri in timp ce amestecam de jos in sus. Adaugam faina in ploaie si amestecam continuu de jos in sus.

Ungem doua tavi cu ulei, punem compozitia si oprim 4-5 linguri in vas peste care adaugam cacaoa si amestecam pana se omogenizeaza. Adaugam cacao astfel obtinuta in tavi peste compozitia de chec si facem diferite forme cu furculita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]