Chiftele de curcan cu sos de rosii

de Dea_Dea in Curcan, 28 Mar 2013 | 4013 vizualizari

 

Bun de tot!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr carne tocata de curcan
  • 4 catei de usturoi
  • 4 rosii potrivite
  • 1 ceapa mica
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de curcan cu sos de rosii:

Carnea tocata se amesteca cu 2 catei de usturoi pisati, sare , piper, se uda mana, se formeaza chiftelute si se pun pe tigaie gril.

Se pune apa la clocotit, se curata rosiile de cotor. Cand apa da in clocot se pun rosiile si se lasa 3-4 min.Apoi se scot si se pun in apa rece, se lasa 3 min, dupa care se decojesc.

Se toaca rosiile, se piseaza ceilalti catei de usturoi, se toaca ceapa .Se amesteca toate intr-un castron si se adauga mustarul, un pic de ulei de masline, otet balsamic, sare, piper si busuioc.

Se serveste cu chiftelute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de curcan cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de curcan