Chiftele de rosii

de daniastefania in Mancaruri de legume, 12 Sep 2015 | 4592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 cana faina
  • 1/2 lingurita oregano
  • Sare
  • Piper
  • Ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de rosii:

Spalam rosiile, le curatam de pielita si le taiem cubulete cat mai mici. Ceapa o tocam marunt.

Amestecam rosiile cu ceapa, adaugam oul, faina, oregano, sare si piper dupa gust. Cantitatea de faina variaza in functie de cat lichid lasa rosiile, dar aluatul trebuie sa fie destul de moale. Amestecam totul foarte bine.

Punem ulei la incins, intr-o tigaie neaderenta. Luam cu lingura din compozitie si punem in tigaie. Prajim chiftelele doua minute pe ambele parti, apoi le scoatem pe hartie absorbanta. Le servim calde cu piure de cartofi, pilaf de orez, mazare scazuta sau dupa preferinte. Pofta mare!

TIPS-URI

1

Cantitatea de faina variaza in functie de cat lichid lasa rosiile, dar compozitia trebuie sa fie destul de moale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]