Chiftone de dovlecei cu cascaval in cuptor

de loredanaaa in Mancaruri de legume, 29 Mar 2013 | 4063 vizualizari

 

Am vrut sa fac chiftele,dar mi-a trecut alceva prin cap.Pentru ca mi-a iesit asa buna o postez aici.

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 oua
  • pesmet
  • cascaval taiat felii
  • 3 sau 4 linguri de faina
  • 3 linguri de smantana
  • parmezan
  • 3 linguri de ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftone de dovlecei cu cascaval in cuptor:

Dovleceii se fierb cu sare, cand sunt fierti se zdrobesc. Se amesteca cu 2 oua, faina.

Intr-o tava cu foaie de copt se pune uleiul, se presara pesmet. Deasupra pesmetului se aseaza jumatate din compozitia de dovleac intins pe toata tava. Se adauga un strat de cascaval. Deasupra cascavalului se intinde jumatatea ramasa din compozitia de dovleac. Se presara pesmet, smantana si se termina cu un strat de parmezan

Se coace in cuptor

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftone de dovlecei cu cascaval in cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (5)

Merisor 1

29.03.2013, 19:36

Buna!

loredanaaa 1

01.04.2013, 23:16

multumesc motan,rhapsody,merisor

babi5 1

04.09.2013, 08:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]