Ciocanele de pui cu pesmet la cuptor

de mamaieelena in Pui, 5 Sep 2012 | 5947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 ciocanele de pui
  • 1 ou
  • 1 lingura boia dulce de ardei
  • 1 lingurita tabasco
  • 1/2 lingurita sare
  • putin busuioc uscat
  • putin cimbru uscat
  • putin maghiran
  • 200g pesmet
  • 50ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu pesmet la cuptor:

Ciocanelele spalate si curatate se pun pe hartie prosop. Intr-un castron se vor amesteca toate ingredientele enumerate mai sus mai putin pesmetul si uleiul. Intr-o farfurie intinsa se pune pesmetul. Intr-o tava se pune ulei si se pune in cuptor pentru a fi incins uleiul in momentul cand se vor pune ciocanelele. Fiecare bucata se da prin amestecul de ou si mirodenii dupa care se vor tavali in pesmet. Cand toate se vor termina de pregatit se aseaza in tava incisa si se dau la cuptor. Se lasa pana se rumenesc pe o parte si apoi se intorc pe cealalta parte sa se rumeneasca.

Sunt foarte gustoase si crocante.

Pofta buna.

Noi am servit cu mancarica de fasole cu cartofi ca garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu pesmet la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]