Ciocanele de pui cu sos de rosii, usturoi si mamaliguta

de ralu_ca in Pui, 22 Mar 2014 | 19503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele pui
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 pahar vin
  • 1 borcan "rosii la borcan"
  • 1 capatana usturoi
  • oregano
  • boia, sare, amestec pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu sos de rosii, usturoi si mamaliguta:

Pulpele le-am crestat, le-am presarat cu amestecul de pui si le-am pus intr-o cratita cu ulei incins si le-am fript bine pe ambele parti. Am adaugat vinul si rosiile din borcan, amestecand foarte bine. Le-am lasat sa fiarbe pana ce sosul scade la jumatate. Adaug usturoi, putina boia, sare, piper, si oregano. Le-am rasturnat usor intr-o tava si am introdus la cuptor si am lasat pana ce se formeaza o crusta deasupra. 

Am servit alaturi de mamaliguta !
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu sos de rosii, usturoi si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de chipsuri