Ciocanele de pui cu sos de rosii, usturoi si mamaliguta

de ralu_ca in Pui, 22 Mar 2014 | 19995 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele pui
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 pahar vin
  • 1 borcan "rosii la borcan"
  • 1 capatana usturoi
  • oregano
  • boia, sare, amestec pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu sos de rosii, usturoi si mamaliguta:

Pulpele le-am crestat, le-am presarat cu amestecul de pui si le-am pus intr-o cratita cu ulei incins si le-am fript bine pe ambele parti. Am adaugat vinul si rosiile din borcan, amestecand foarte bine. Le-am lasat sa fiarbe pana ce sosul scade la jumatate. Adaug usturoi, putina boia, sare, piper, si oregano. Le-am rasturnat usor intr-o tava si am introdus la cuptor si am lasat pana ce se formeaza o crusta deasupra. 

Am servit alaturi de mamaliguta !
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu sos de rosii, usturoi si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]