Ciorba de ciolan cu zeama de varza

de MotanLaOale in Ciorbe, 3 Ian 2019 | 5936 vizualizari

 

"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciolan afumat
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 3 cartofi
  • 1 ardei verde
  • 150g mazare
  • 150g fasole verde
  • 3 rosii
  • 50ml ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1,5 litru zeama de varza
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leustean
  • piper
  • sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciolan cu zeama de varza:

Ciolanul se taie bucati.

Ceapa se curata si se toaca.

Zarzavatul se curata si se toaca.

Ardeiul se se curata si se taie patratele.

Cartofii se curata si se taie cuburi.

Rosiile se spala si se taie cuburi marunte.

Intr-o oala se pune uleiul, ceapa si ciolanul si se calesc 3-4 minute.

Se adauga zarzavatul si ardeiul, se pune apa si se fierbe 15-20 minute.

Se adauga mazarea si fasolea verde si se mai fierbe 10 minute.

Se adauga cartofii si se mai fierbe 20 minute.

Se adauga rosiile si pasta de tomate.

Se pune zeama de varza, gustand sa fie cat de acra si sarata va place.

Se pune piper si se lasa sa fiarbe 4-5 minute.

Se adauga verdeata tocata, se mai da un clocot si este gata.

Se serveste cu smantana si ardei iute daca va place.

Mie imi place cu ceapa rosie.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciolan cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta