Ciorba de costita de porc

de marcela1979 in Ciorbe, 3 Ian 2013 | 11015 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr costita afumata de porc
  • 250 gr costita de porc proaspata
  • 4 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina telina
  • 1 aedei gras rosu
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 200 gr smantana
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 1 lingurita tarhon uscat
  • sare,piper
  • 200 ml bors de casa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de costita de porc:

Intr-o oala de 8l se pune la fiert carnea.Se curata ceapa,morcovii,patrunjelul si telina si se toaca marunt.Ardeiul gras se toaca cubulete.Cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga ceapa tocata,zarzavatul tocat si ardeiul tocat si el.Se lasa sa fiarba un pic apoi se adauga cartofii taiati cubulete.Se lasa sa fiarba pana sunt fierte toate.Se adauga sare si piper dupa gust,200 ml de bors de casa,si se face o dreseala din 2 galbenusuri cu smantana care se adauga in ciorba.Albusurile se pun si ele in ciorba.La sfarsit se pune frunzele de patrunjel tocate si o lingurita de tarhon uscat .Se lasa sa mai dea un clocot si se stinge focul.Se serveste calda .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de costita de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de cartofi cu scarita afumata