Ciorba de perisoare

de Valclaudia in Ciorbe, 21 Sep 2014 | 10555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 200 gr. carne tocata de porc
  • 1 cescuta de orez
  • 1 ou
  • boia dulce, sare si piper dupa gust
  • 1 lingura gris
  • putin cimbru uscat
  • 3 morcovi potriviti
  • 1 ceapa
  • 2 ardei diferit colorati
  • 2 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • cca 1,5 -2 l apa rece
  • bobite de piper
  • 150 ml bors (din comert am avut eu)
  • verdeata tocata (patrunjel si leustean verde)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Peste carnea tocata punem 1 ou, boia dulce,orez, cimbru uscat,gris, sare si piper dupa gust. Amestecam aceasta compozitie, acoperim cu un capac si dam ra rece cca 10 minute sa se intrepatrunda aromele.

Ceapa curatata, spalata si tocata o punem la sotat in 2 linguri de ulei. Imediat adaugam si ardeii taiati bucatele, morcovii taiati rondele si bobitele de piper.

Adaugam rosiile pasate, foaia de dafin si apa. Lasam la fiert pana se inmoaie morcovii.

Formam perisoarele si le adaugam in ciorba. Lasam sa colocoteasca cat este nevoie. Dupa ce  perisoarele se ridica la suprafata eu le mai las cam 5-7 minute, dupa care adaug borsul si verdeata tocata marunt.

Stingem focul, mai lasam cateva minute oala acoperita sa se amestece aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

pe 20.08 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba indiana de pui