Ciorba taraneasca de purcel

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 7 Oct 2019 | 5642 vizualizari

 

 La bogatia de legume gustoase este pacat sa nu faci o ciorba cu de toate. Daca mai pui si putina carnita de gust si mai bine !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de purcel taiata cuburi
  • 200 gr conopida [tulpini si frunze ramasa de la salata ]
  • 200 gr cartofi cubulete
  • 200 gr fasole verde fideluta -taiata bucati
  • 200 gr fasole rosie boabe -fiarta
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 4 ardei mici -culori diferite
  • 2 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 2 rosii tocate
  • 2 tulpini leustean verde
  • 1 telina mica
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de purcel:

  1. Radacinoasele, ceapa si ardeii se spala se curata si se taie marunt.
  2. Prajiti usor carnea in ulei si adaugati legumele maruntite.
  3. Sotati totul 5 minute si adaugati 2.5 l apa.
  4. Sarati si puneti si fasolea verdela fiert.
  5. Dupa 20 minute cand radacinoasele sunt patrunse, puteti pune cartofii, conopida si leusteanul tocat marunt.
  6. Cand toate ingredientele sunt fierte, adaugati fasolea boabe si rosiile tocate.
  7. Mai dati un clocot si piperati.
  8. Gustati si sarati daca mai este nevoie.
  9. Serviti ciorba taraneasca de purcelus presarata cu patrunjel verde si insotita de ardei iuti.

           Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu costita afumata, acrita cu corcoduse