Ciulama de pui cu ciuperci

de gaby_duceag in Pui, 25 Mai 2014 | 4273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne de pui
  • un borcan 400 gr ciuperci fierte, feliate
  • doua cepe
  • 250 ml smantana
  • 5 catei usturoi
  • o lingura faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci:

Pregatesti aparatul Philips Multicooker setand functia Fry.

Pui ulei, lasi 2 minute, apoi pui bucatile de carne. Lasi 10 minute sa se rumeneasca usor pe toate partile, apoi adaugi ceapa curatata, taiata juliene, si ciupercile.

Mai lasi 5 minute, amestecand usor.

Opresti aparatul si setezi din nou, de data asta functia Stew.

Pui apa doar atat cat sa cuprinda carnea.

Inchizi capacul si lasi aparatul sa-si faca treaba ;;)

Cu 10 minute inainte de a fi gata adaugi usturoiul tocat marunt, smantana amestecata cu faina, diluata cu putina zeama de la carne, si potrivesti gustul de sare si piper.

Asta a fost tot :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]