Conopida pane

de stratulatgeorgiana in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2013 | 8960 vizualizari

 

atentie la pofta.......

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • sare,piper
  • ulei
  • 3-4 oua
  • faina
  • mujdei de usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Conopida se spala, se decupeaza in buchetele mai marisoare. Separat intr-o oala se pun la fiert apa, sare si piper. Cand clocoteste se pun buchetele de conopida in apa si se lasa circa 4 minute. Se scot din apa si se lasa la scurs.

Intre timp bat ouale si pun faina intr-un castron.

Iau fiecare buchetel il dau prin faina apoi prin ou si le prajesc. Se poate face si o compozitie ca de clatite, dar eu prefer varianta de mai sus.

Se scot pe un servetel de hartie si se pot servi fie calde fie reci, cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane