Cotlet de porc cu rosii si spanac

de vero_closca in Porc, 29 Mai 2011 | 5782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de porc feliat
  • 500g spanac
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 rosii mari
  • 1 legatura mica de marar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu rosii si spanac:

Se spala carnea si verdeturile si se usuca cu un servet curat.

Se condimenteaza cotletul cu sare,piper si cimbru si se rumenewste pe ambele parti in uleiul de masline apoi se adauga ceapa verde taiata segmente si dupa cateva minute rosiile taiate cuburi.

Cand rosiile incep sa se patrunda se adauga spanacul si se acopera tigaia cu un capac.

Se lasa sa se intrepatrunda gusturile si sa se inmoaie spanacul.

Se serveste presarat cu marar verde!

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu rosii si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin de spanac cu chiftelute si cartofi