Cotlet de porc in sos de vin rosu

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 7 Ian 2011 | 9266 vizualizari

 

Reteta este preluata de la Laura Adamache
http://adamache-laura.blogspot.com/2010/10/cotlete-de-porc-in-sos-de-vin-rosu.html

 

INGREDIENTE

  • 5 cotlete de porc cu os
  • 2 pahare de vin rosu(eu am pus 450 ml)
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2-3 frunze de salvie
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos de vin rosu:

Se prajesc cotletele de porc in tr-o tigaie cu putin ulei fara a se suprapune bucatile.
Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti se condimenteaza cu sare si piper.Se adauga si usturoiul taiat feliute ,frunzele de salvie si cimbru .Se adauga si vinul si se lasa pana se evapora fara capac,dupa care se pune un pahar de apa si se pune capacul.Se lasa sa fiarba la foc mic ,

In cazul in care  carnea nu este destul de frageda se mai adauga apa si se mai lasa sa fiarba .Se serveste cu cartofi natur ,mamaliguta sau cu ce va place.


Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie de cocos