Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Crap / Caras, 22 Noi 2014 | 6476 vizualizari
Ce poate fi mai bun decat un crap proaspat cu carnea rozalie ? Simplu si rapid de preparat la tava . Cand l-am pregatit m-am gandit la tehnica en papillote[ impachetare in hartie de copt]. Ca sa nu pun fiecare bucata , am impachetat toata tava .
9
Bucataras Suprem
Taguri: crap, crap la cuptor, retete Crap / Caras
de katty 7
de deyutzky 5
de Rocsi 9
mihaelar63 1
Da , merge bine si la pachet ))
Nu va pot contrazice a fost foarte bun
De multe ori prepar peste duminica il impachetez si-l servesc la gradina ca aperitiv pana se facegratareala
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 18:11
pe 18.04 la 22:32
pe 18.04 la 22:01
pe 17.04 la 16:22
pe 17.04 la 15:50
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Constelatialeu
vasimur
Bucataras
IONELA_LAURA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dEiaa 1
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!