Dovleac copt

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 15 Dec 2012 | 6252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • dovleac
  • zahar
  • scortisoara(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Spalam dovleacul, il taiem pe jumatate si il curatam de seminte.

Fiecare jumatate o taiem in felii pe lungime, apoi in doua.

Punem bucatiile de dovleac intr-o tava, presaram peste ele putin zahar, apoi le dam la cuptorul incins.

Le lasam in cuptor pana devin moi, si putin caramelizate de la zahar.

Servim dovleacul fierbinte, pudrat cu putina scortisoara(optional).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (26)

mena29 1

15.12.2012, 21:47

Si mie imi place mult dovleacul copt!

Sim0na 1

16.12.2012, 11:26

De cand n-am mai mancat.. Dovleacul copt imi aminteste de bunicul..

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:09

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovleac copt