Dovlecei pane

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2011 | 5083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 oua
  • faina alba
  • ulei pentru prajit
  • sare,piper
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Se curata dovleceii de coaja,se taie felii si se pun intr-un vas in straturi presarati cu sare.Se lasa 15-20 de min .Dupa aceea se scurg de apa.Intr-un castron se bate 2 oua cu sare ,piper si busuioc,se adauga faina alba pana se obtine un aluat ca de clatite mai gros.Se pune uleiul la incins intr-o tigaie,se ia felia de dovlecel se da prin aluat si apoi se pune la prajit intorcandu-se pe ambele parti pana devine aurie.Se scot pe servetele absorbante sa se scurga de ulei.Se servesc calde sau reci cu sos de usturoi si smanatana sau iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane - putin mai altfel