Dovlecei pane

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 5 Sep 2012 | 4047 vizualizari

 

o reteta usoara,poate fi un mic dejun sau o cina

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel potrivit
  • 3 oua
  • faina
  • ulei,sare,piper,
  • mujdei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Dovlecelul se curata de coaja si se taie felii potrivite (sa nu fie nici subtiri dar nici goase). Se clatesc cu apa rece si se aseaza pe un prosop de hartie. Se prepara o pasta din 3 oua batute bine si faina cat cuprinde. Asezonam cu sare si piper. Dam feliile prin pasta formata si le punem la prajit in ulei (sa fie suficient ulei ca sa nu se arda). Se scot pe un prosop de hartie pentru a indeparta surplusul de grasime si se servesc cu mujdei de usturoi cu smantana. Reteta o gasiti aici: http://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-mujdei-cu-smantana-28753.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

06.09.2012, 18:31

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:16

Bya Ralu 1

09.09.2012, 23:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu branza pane