Dulceata de visine

de Andra_Constantinescu in Dulceata / Gem, 30 Iun 2016 | 4671 vizualizari

 

A iesit tare buna preparata in acest mod.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg visine;
  • 2 kg zahar.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Se spala visinele si li se scot samburii. Se pun intr-un vas mare impreuna cu zaharul si se lasa peste noapte la rece.

A doua zi, se scot visinele, iar siropul se fierbe circa o ora. Dupa ce siropul scade putin, se adauga frutele si se mai fierb circa 45 de minute, apoi dulceata se toarna fierbinte in borcane de 320 g. Li se pun capacele si se pun in paturi pentru doua zile, dupa care se pot depozita. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

30.06.2016, 21:43

Este o nebunie dulceata asta!

Satisfyyourcravings 1

01.07.2016, 14:15

Ohhh! cat de bine arata!

Lau 1

01.07.2019, 07:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]