Eierspatzle cu ficat de pui si legume

de adriana65 in Ficat, 16 Mai 2012 | 5631 vizualizari

 

Eierspatzle sunt paste făinoase cu ouă de origine bavareză, dar sunt foarte folosite atât în Germania cât şi în Austria şi Ungaria. La noi se găsesc la Lidl sau în magazinele Cora, unde au apărut de curând. Se pot folosi în supe sau cu diferite brânzeturi ori sosuri.

 

INGREDIENTE

  • 400 g Spatzle
  • 300 g ficat de pui
  • 4 fire de ceapă verde
  • 200 g mix legume mexicane
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 15 g + 10 g unt
  • 1/2 linguriţă oregano
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eierspatzle cu ficat de pui si legume:

Se fierb Spatzle în 3 litri de apă cu sare aproximativ 15 minute. Se scurge apa, se pun 15 g unt, se amestecă şi se păstrează la cald în vasul în care au fiert acoperit.

Ficatul de pui spălat şi curăţat de pieliţe se prăjeşte într-o tigaie încăpătoare în uleiul încins. Când este aproape gata se adaugă ceapa verde tăiată rondele, amestecând mereu până se înmoaie. Se potriveşte de sare şi piper. 

Legumele se fierb 10 minute în apă cu puţină sare şi 10 g unt. La sfârşit se adaugă oregano.

Si cam atât. Se servesc aranjate frumos în farfurie: Spatzle, legume şi deasupra ficăţei. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Eierspatzle cu ficat de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]