Fasole pastai cu ceafa de porc la Multicooker

de Bya Ralu in Porc, 25 Sep 2016 | 4986 vizualizari

 

Cam asa as vrea acum sa fiu rasfatata :)) "Ziua cand imi rasfat nevasta"
 

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole pastai proaspata
  • 2 felii de ceafa de porc
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu ceafa de porc la Multicooker:

Carnea de porc o taiem cuburi si o punem in vasul de Multicooker cu ulei de masline,la functia Fry pentru cateva minute.

Punem apa cat sa acopere si setam functia Boil pentru 01:30 -2 ore.

Dupa circa 1 ora,punem ceapa tocata marunt,condimente si fasolea pastai curatata si rupta in bucati potrivite si se lasa pana cand toate ingredientele sunt fierte bine.

Se pune si usturoiul strivit.

Daca mai este nevoie se mai adauga apa si condimente.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu ceafa de porc la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]