Ficatei inabusiti cu vin si usturoi

de claudiaO in Ficat, 29 Noi 2019 | 5820 vizualizari

 

Usor de pregatit, usor de mancat...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui
  • 3 linguri ulei
  • 50 ml vin rosu
  • 2 catei usturoi
  • sare, piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei inabusiti cu vin si usturoi:

Spalam ficateii si stergem in prosop. Incingem uleiul, punem ficateii, lasam cate 2 minute pe fiecare parte, sa se albeasca putin, apoi adaugam vinul, sare si pier. Fierbem sub capac vreo 5 minute, apoi indepartam capacul sa scada bine, punem usturoiul dat pe razatoare si tinem pe foc pana incep sa se rumeneasca foarte putin. Ficatii nu ii tinem mult pe foc, deoarece se vor intari si isi pierd gustul.

Mai mergea si niste patrunjel prospat peste ei, dar nu am avut.

Noi i-am servit cu piure de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei inabusiti cu vin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu sos