Flori de dovlecel pane cu cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2011 | 6074 vizualizari

 

Excelente in orice mod le-ai prepara....

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 5 linguri de faina
  • 5 linguri de apa minerala
  • sare
  • piper
  • 7-8 flori de dovlecel
  • 100 gr cascaval
  • o canita de ulei pentru prajit( palmier)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flori de dovlecel pane cu cascaval:

Se curata florile de dovlecel( cele mai bune fotografii si modul pas cu pas de curatare eu le-am gasit aici la Laura A). 

http://adamache-laura.blogspot.com/2009/06/flori-de-dovlecel-umplute.html

Pregatim compozitia pentru pane:

Batem ouale cu sarea, adaugam si faina, apoi cascavalul ras pe razatoarea fina, si apa minerala,  apoi un praf de piper.

Luam cu grija floarea de dovlecel si o tavalim prin compozitie apoi o prajim in uleiul incins.

O intoarcem cu grija sa nu o rupem si cand s-a rumenit frumos o scoatem pe un platou.

Atat de gustoase...

Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de dovlecel pane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (27)

Cris2711 1

24.05.2011, 17:56

OK

kiki 1

24.05.2011, 18:54

mamaieelena 1

25.05.2011, 16:45

delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane