Flori de dovlecel pane cu cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2011 | 5848 vizualizari

 

Excelente in orice mod le-ai prepara....

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 5 linguri de faina
  • 5 linguri de apa minerala
  • sare
  • piper
  • 7-8 flori de dovlecel
  • 100 gr cascaval
  • o canita de ulei pentru prajit( palmier)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flori de dovlecel pane cu cascaval:

Se curata florile de dovlecel( cele mai bune fotografii si modul pas cu pas de curatare eu le-am gasit aici la Laura A). 

http://adamache-laura.blogspot.com/2009/06/flori-de-dovlecel-umplute.html

Pregatim compozitia pentru pane:

Batem ouale cu sarea, adaugam si faina, apoi cascavalul ras pe razatoarea fina, si apa minerala,  apoi un praf de piper.

Luam cu grija floarea de dovlecel si o tavalim prin compozitie apoi o prajim in uleiul incins.

O intoarcem cu grija sa nu o rupem si cand s-a rumenit frumos o scoatem pe un platou.

Atat de gustoase...

Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de dovlecel pane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete pane umplute