Friptura de porc cu chimen si rosii in suc propriu

de Rahela Velicu in Porc, 8 Apr 2019 | 3824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 conserva de rosii in suc propriu
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 lingurita de chimen
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu chimen si rosii in suc propriu:

Curatam ceapa si o taiem julienne.

Calim ceapa timp de 10 minute in uleiul incins, iar la final adaugam chimenul si mai lasam inca 1 minut pe foc.

 Punem carnea intr-un vas, adaugam sosul de ceapa cu chimen, sare, piper si rosiile in suc propriu.

 Dam friptura de porc la cuptor pentru 1 ora. Intoarcem carnea din cand in cand si daca este nevoie, mai adauagam apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu chimen si rosii in suc propriu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos de rosii