Muschiulet de porc cu ananas si sos picant

de laylalala in Porc, 23 Mai 2010 | 5957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei
  • 4 x file de muschi de porc
  • 2 linguri zahar brun
  • 1 lingura sos Sweet Chilli
  • 1 conserva (aprox. 500 gr) ananas rondele, scurs, dar sucul pastrat
  • ½ lingurita praf de chilli
  • 1 lingurita Chinese five-spice powder
  • 1 lingurita tarhon tocat
  • 1 lingura sos de soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu ananas si sos picant:

Incinge o tigaie la foc potrivit, adauga uleiul si prajeste fileurile de porc cate 5 minute pe fiecare parte pana s-au facut.Intr-un vas amesteca zaharul brun, sosul de soia, pasta de tomate si sucul de la ananas.
Adauga in tigaie, langa carne, rondelele de ananas si prajeste-le, lasandu-le sa se caramelizeze.Adauga apoi praful de chilli si Chinese five-spice powder.Adauga amestecul cu sosul de soia in tigaie si lasa-l sa fiarba pana cand s-a redus putin si s-a ingrosat.Presara preparatul cu coriandru tocat si serveste-l cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu ananas si sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

pe 01.10 la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 01.10 la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]