Galuste de cartofi cu carne in sos de rosii si smantana

de daniastefania in Porc, 9 Aug 2015 | 7020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa de porc
  • 8 cartofi
  • 6 linguri faina
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 150 ml smantana
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • Sare
  • Piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de cartofi cu carne in sos de rosii si smantana:

Curatam ceapa si o tocam marunt. Spalam bine carnea si o taiem cubulete. Curatam cartofii, ii spalam, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare. Punem ceapa la calit in putin ulei. Adaugam carnea, mai calim putin. Adaugam pasta de tomate si 200 ml apa. Condimentam si lasam carnea sa fiarba la foc mediu.

Dupa ce au fiert cartofii, ii strecuram si ii facem piure. Apoi ii lasam la racit. Dupa ce s-au racit cartofii adaugam faina, oul si putina sare. Formam galustele ca niste mingiute, le dam prin putina faina si apoi le punem la fiert intr-o oala cu apa clocotita. Sunt fierte cand se ridica la suprafata. Le scoatem si le scurgem. Cand carnea e fiarta adaugam smantana. Lasam sa mai fiarba 5 minute, apoi adaugam galustele. Lasam sa mai dea un clocot, apoi stingem focul. Servim mancarea calda! Pofta sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de cartofi cu carne in sos de rosii si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci